Η πρόκριση της Γερμανίδας Ανίτα Βέντλε στον τελικό της κατηγορίας των 53κ. ελευθέρας γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά πάλης των Αγώνων του Παρισιού δεν ήρθε καθώς αποκλείστηκε απ’ την Γκούζμαν Γιέπες με 10-0, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ρεπεσάζ και διεκδίκησης του δεύτερου χάλκινου μεταλλίου η Μαρία Πρεβολαράκη.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/8) στον πρώτο γύρο της κατηγορίας απ’ την Βέντλε με 3-2 και περίμενε ένα… δώρο απ’ τη Γερμανίδα με πιθανή πρόκρισή της στον τελικό, για να την «τραβήξει» στα ρεπεσάζ.
Αυτό εντέλει δεν έγινε και η Πρεβολαράκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο «Παρίσι 2024» στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.