Μετά από πολύ μεγάλη μάχη, σε μία από τις κορυφαίες κούρσες 1500 μέτρων όλων των εποχών, ο Κόουλ Χόκερ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και στέφθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο «Παρίσι 2024».
Ήταν με διαφορά η ταχύτερη κούρσα σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων αφού είναι χαρακτηριστικό ότι οι τέσσερις πρώτοι κατέρριψαν το Ολυμπιακό ρεκόρ (3:28.32) που κατείχε ο Ινγκεμπρίγκτσεν από το Τόκιο.
Νέος κάτοχος, βέβαια, είναι ο Αμερικανός Χόκερ με το 3:27.65. Ρεκόρ Βρετανίας ο δεύτερος, Τζος Κερ, ατομικό ρεκόρ ο τρίτος Νουγκούσε, ρεκόρ Ολλανδίας ο Λάρος και Ιταλίας ο Αρέζε σε μια πραγματικά αξέχαστη κούρσα.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.