Ο Μίλτος Τεντόγλου έφτασε στο δεύτερο συνεχόμενο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιό απίστευτη άνεση, καταγράφοντας την καλύτερη επίδοση στον τελικό του μήκους με άλμα στα 8 μέτρα και 48 εκατοστά.
Ο 26χρονος δις χρυσός Ολυμπιονίκης, έγινε ο δεύτερος μετά τον Καρλ Λιούις που κατακτά διαδοχικό Ολυμπιακό χρυσό στο μήκος, γράφοντας τη δική του ιστορία στο άθλημα, αλλά και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό.
Ο ασύλληπτος Τεντόγλου αποθεώθηκε από όλους για ακόμα μία φορά. Η Κατερίνα Στεφανίδη τον συνεχάρη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, μέσω ενός στόρι στο Instagram.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.