Το τρολάρισμα Τεντόγλου στον Καραλή: «Αυτός τρία άλματα για να περάσει τελικό, εγώ ένα»! (vid)
Εμμανούηλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου οι πολύ καλοί φίλοι, με τους δύο αθλητές να το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία
Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως στο άλμα εις μήκος, αφού ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε με την πρώτη προσπάθεια (8μ και 32εκ) στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.
Λίγη ώρα μετά, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο ανέβασε ένα βίντεο στα social media, με τον καλό του φίλο και συγκάτοικο στο Ολυμπιακό χωρίο, Εμμανουήλ Καραλή, το οποίο συνόδεψε με τη λεζάντα: «ο συγκάτοικός μου πέρασε στον τελικό».
Στο βίντεο αυτό ο Τεντόγλου, τρολάρει τον Έλληνα επικοντιστή, ο οποίος πέρασε χθες στον τελικό του αγωνίσματός του, λέοντας του χαρακτηριστικά: «Easy (εύκολο), αυτός τρία άλματα για να περάσει τελικό, εγώ ένα»!
Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τους δύο Έλληνες αθλητές:
- Οι διαιτητές της Super League δεν πήραν τις ίδιες ευκαιρίες
- Χαμός στην Τσέλσι με Φερνάντες – «Κόκκινο πανί» και για τους συμπαίκτες του ο Αργεντίνος
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Προκρίθηκαν στους τελικούς οι «πράσινοι» (vid)
- Υπογράφεται την Παρασκευή (3/4) η σύμβαση για το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics)
- «Κούρσα» για δύο ο πάγκος της Σκουάντρα Ατζούρα
- Repubblica: «Όλο και πιο κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο ο Πίτερς»
- Το αρνητικό ρεκόρ της Ιταλίας: Η μοναδική από τις κορυφαίες Εθνικές που μένει εκτός για 3ο σερί Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442