Ο θρυλικός πρωταθλητής έγινε με αυτήν την κατάκτηση ο πρώτος στο αγώνισμα των κρίκων από το 1924 που έκαναν την εμφάνισή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες που κατακτάει τρία Ολυμπιακά μετάλλια.
Ο Πετρούνιας, κατακλυσμένος από χαρά και συγκίνηση, ανέβηκε στο βάθρο προσφέροντας στην Ελλάδα μια ακόμα αθλητική επιτυχία στο Παρίσι.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.