Βέλντε: «Υπέροχο συναίσθημα να είσαι στο γήπεδο με αυτή την ομάδα»
Ο Κρίστοφερ Βέλντε έχει ξεκινήσει πολύ καλά την προετοιμασία του με τον Ολυμπιακό δείχνοντας δείγματα του μεγάλου ταλέντου του από πολύ νωρίς στην σεζόν.
O Ολυμπιακός παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ήρθε ισόπαλος στην Ιταλία 1-1 με τη Ρόμα.
Εξαιρετικός ήταν ο Κρίστοφερ Βέλντε, με τον Νορβηγό εξτρέμ να ξεκινάει στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού και να κερδίζει πέναλτι στο 21’, ενώ είχε δοκάρι στο 74’.
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον Σκανδιναβό, που δείχνει έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τους Ερυθρόλευκους.
Ο Νορβηγός εξτρέμ νιώθει πολύ καλά στους Πειραιώτες και σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Υπέροχο συναίσθημα να είσαι στο γήπεδο με αυτή την ομάδα! Καλή δοκιμή και απόδοση, ας χτίσουμε πάνω σε αυτό για την επόμενη σεζόν».
Δείτε την ανάρτηση του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Με 7.000 κόσμο το Χάποελ – Παναθηναϊκός
- Με Φαλ στη Λιόν ο Ολυμπιακός – Πέντε παίκτες έμειναν στην Αθήνα
- Τσέφεριν: «Η Ιταλία έχει μια από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές υποδομές στην Ευρώπη»
- NBA και Euroleague σε τροχιά σύγκλισης: Το μεγάλο παζάρι που θα κρίνει το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ
- Πώς θα παίξει ο Άρης στο κομβικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
- Το καλοκαίρι του Στραζέλ – Η Ρεάλ Μαδρίτης και το συμβόλαιο με τη Μονακό (vids)
- «Λύγισε» ο Μέσι στο «Μπομπονέρα» – Τα δάκρυα και το «μήνυμα» για το μέλλον του στην Εθνική (vid)
- Ο Γκατούζο παραιτήθηκε μετά τον αποκλεισμό-σοκ της Ιταλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442