Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του «Δρόμου της Αγάπης» στη Βυτίνα
Ένας από τους πιο γνωστούς δρόμους της Γορτυνίας αναβαθμίζεται.
Σύμβαση εκτέλεσης έργου υπέγραψε ο Δήμος Γορτυνίας για την «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του «Δρόμου της Αγάπης» στην Τοπική Κοινότητα Βυτίνας Δήμου Γορτυνίας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δήμος Γορτυνίας σε ανακοίνωση του, η σύμβαση αφορά στην προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού, φωτιστικών σωμάτων , προϊόντων σκυροδέματος και στις κατάλληλες εργασίες ώστε να προετοιμαστεί ο χώρος παρέμβασης στοχεύοντας στην αναβάθμιση του «δρόμου της Αγάπης» στην Βυτίνα.
Για την χρηματοδότηση του έργου υπάρχει σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2024 του Δήμου Γορτυνίας, όπως προσθέτει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Γορτυνίας.
Ειδικότερα, χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου και το Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» που είναι ενταγμένο στον άξονα προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και λοιπές δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου».
Πηγή φωτογραφίας, Δήμος Γορτυνίας
- «Η γη της ελιάς»: Τα μυστικά αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Έτοιμο το θέατρο Κρήνης στην Πάτρα
- Κυπελλούχος Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ, σε έναν ιστορικό τελικό
- Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν
- Πρωτοβουλία για την διάσωση ιστορικών κτιρίων της Λάρισας
- Οι λέξεις κουκούλωμα, συγκάλυψη, μπάζωμα είναι πλέον ανεπαρκείς – Τι λέει ο δικηγόρος του Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Εκτός πραγματικότητας πανηγυρίζει ο Μητσοτάκης: «Έχουμε κάνει το καλύτερο για να στηρίξουμε τα νοικοκυριά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442