Δύσκολη νύχτα για την Εύβοια: Ήχησε ξανά το 112 – Εκκενώνονται δύο ακόμη οικισμοί
Ήχησε και πάλι το 112 στην Εύβοια καλώντας τους κατοίκους που βρίσκονται στο Κλιμάκι και τη Λιανή Άμμο να απομακρυνθούν προς τα Κριεζά.
Στις 1:23 ήχησε και πάλι το 112 καλώντας τους κατοίκους που βρίσκονται στο Κλιμάκι και τη Λιανή Άμμο να απομακρυνθούν προς τα Κριεζά.
Σύμφωνα ωστόσο με προηγούμενη ενημέρωση της πυροσβεστικής βελτιωμένη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς.
Συγκεκριμένα, η ένταση της φωτιάς αλλά και των ανέμων έχει μειωθεί με την πυρκαγιά να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και το κυρίως μέτωπο της να βρίσκεται εσωτερικά των οικισμών Πετριές, Κριεζά, Κοσκινά και Αλώνια.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εξελίσσεται κοντά σε σπίτια και συγκεκριμένα ανάμεσα στους οικισμούς Πετριές, Κριεζά και Αλώνια.
Με το πρώτο σκοτάδι σταμάτησαν οι πτήσεις των εναέριων μέσων στο σημείο, όμως, αυξήθηκαν οι επίγειες δυνάμεις, καθώς πλέον επιχειρούν περισσότεροι από 200 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 36 οχήματα, ενώ στην περιοχή έχει καταπλεύσει προληπτικά και πυροσβεστικό πλοιάριο.
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του στελέχους του κόμματος Μιχάλη Λεκάκου
