Δεν τα κατάφεραν στο μεικτό διπλό οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Οι συμπατριώτες μας ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς Γουέσλεϊ Κούλχοφ και Ντέμι Σχουρς με 2-0 σετ (6-4, 7-6 [3]) για τον πρώτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Παρίσι και ολοκλήρωσαν άδοξα την περιπέτειά τους στο Ολυμπιακό Τουρνουά.
Το πάλεψαν, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη οι συμπατριώτες μας και αποκλείστηκαν.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια τα έδωσαν όλα κόντρα στο ολλανδικό δίδυμο, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις στιγμές τους, με τους Κούλχοφ και Σχουρς να παίρνουν την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.
Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και με μπρέικ στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκαν με 2-1. Στη συνέχεια έφτασαν στο 4-2 και λίγο αργότερα στο 5-3, πριν βρεθούν στο 6-4, με το οποίο έκαναν το 1-0 στα σετ. Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να κρατούν τα σερβίς τους και να οδηγούνται στο τάι μπρέικ. Εκεί οι Ολλανδοί αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι και με 7-3 έκαναν το 2-0 και πήραν την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του μεικτού διπλού των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Αυξανόμενα έσοδα, εκρηκτικά χρέη και ένα νέο σύστημα κανόνων που φιλοδοξεί να σώσει τα οικονομικά των συλλόγων και να αλλάξει νοοτροπία σε ολόκληρο το οικοσύστημα του ποδοσφαίρου στη Βραζιλία
Ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρό θέμα, καθώς οκτώ παίκτες και τρία μέλη από το επιτελείο της ομάδας διαγνώστηκαν με γρίπη Α, με τους πράσινους να ζητούν αναβολή για το ματς με το Μαρούσι.
Η πλατφόρμα OnlyFans που έγινε παγκοσμίως γνωστή για το ερωτικό της περιεχόμενο μπαίνει δυναμικά στον χώρο του αθλητισμού, χορηγώντας όλο και περισσότερους επαγγελματίες τενίστες και τενίστριες.