Δεν τα κατάφεραν στο μεικτό διπλό οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Οι συμπατριώτες μας ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς Γουέσλεϊ Κούλχοφ και Ντέμι Σχουρς με 2-0 σετ (6-4, 7-6 [3]) για τον πρώτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Παρίσι και ολοκλήρωσαν άδοξα την περιπέτειά τους στο Ολυμπιακό Τουρνουά.
Το πάλεψαν, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη οι συμπατριώτες μας και αποκλείστηκαν.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια τα έδωσαν όλα κόντρα στο ολλανδικό δίδυμο, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις στιγμές τους, με τους Κούλχοφ και Σχουρς να παίρνουν την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.
Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και με μπρέικ στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκαν με 2-1. Στη συνέχεια έφτασαν στο 4-2 και λίγο αργότερα στο 5-3, πριν βρεθούν στο 6-4, με το οποίο έκαναν το 1-0 στα σετ. Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να κρατούν τα σερβίς τους και να οδηγούνται στο τάι μπρέικ. Εκεί οι Ολλανδοί αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι και με 7-3 έκαναν το 2-0 και πήραν την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του μεικτού διπλού των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Ο Στεφάν Λανουά είχε καλά λόγια να πει σε κάποιους διαιτητές, όμως σε άλλους έκανε και παρατηρήσεις. Ολα όσα έγιναν, με κλειστές πόρτες, στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League