Ολυμπιακοί Αγώνες: Εύκολη πρόκριση στις «16» της ξιφασκίας για την Γκουντούρα (vid)
Η Δώρα Γκουντούρα επικράτησε 15-3 της Καναδής Πάμελα Μπριντ’ Αμούρ και πήρε εύκολα την πρόκριση για τις «16» της σπάθης γυναικών
Toν τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η Δώρα Γκουντούρα κόντρα στην Πάμελα Μπριντ’Αμούρ στο αγώνισμα της σπάθης, στο πλαίσιο της φάσης των «32» των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Ελληνίδα ξιφομάχος, η οποία είναι νούμερο 6 στο ταμπλό, επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση της Καναδής αντιπάλου της (Νο 27) με 15-3 και πήρε το «εισιτήριο» για τις «16». Χαρακτηριστικό, είναι ότι μετά το τέλος της πρώτης περιόδου η Γκουντούρα προηγούνταν με 8-0, τελειώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση.
Επόμενη αναμέτρηση για την Δώρα Γκουντούρα είναι στις 15:30 κόντρα στην Γαλλίδα, Σιμόν Μπερντέρ, για τη φάση των «16» της σπάθης γυναικών.
Δείτε την προσπάθεια της Δώρας Γκουντούρα:
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442