Κασσελάκης σε ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Ηταν μια πολύ δύσκολη απόφαση η διαγραφή Πολάκη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κλείνοντας τη συνεδρίαση ΚΟ, είπε αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκάστηκα να πάρω για Πολάκη
Με πίκρα αλλά και με εποικοδομητική συζήτηση έληξε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, είπε στο τέλος της συνεδρίασης και πρόσθεσε πως θα υπάρχουν τακτικές συνεδριάσεις και μάλιστα θεματικές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά την ένταση που προηγήθηκε, λόγω της διαγραφής του Παύλου Πολάκη, η συνεδρίαση κινήθηκε σε ήρεμους ρυθμούς με τους βουλευτές να καταθέτουν προβληματισμούς και θέματα προς συζήτηση.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κλείνοντας τη συνεδρίαση, αναφέρθηκε στον Παύλο λέγοντας σύμφωνα με πληροφορίες πως αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκάστηκα να πάρω.
Παραδέχθηκε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ και έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Ο Παύλος Πολάκης ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στη βουλή υπάρχουν και όρια.
Υπερασπίστηκε εμμέσως την στάση του πρώην βουλευτή Παύλου Πολάκη ως προς την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η ΝΔ προσβάλει τον χώρο της βουλής με διάφορες αντιθεσμικές δράσεις.
Είπε πως θα φτιάξουμε ένα υπερσύγχρονο κόμμα που θα αντανακλά τις προθέσεις του κόσμου. Όπως είπε η Αριστερά δεν είναι μόνο όσοι γαλουχηθήκαν ή είχαν συγγενείς στην Αριστερά. Αλλά και ουδέτεροι που συστρατεύτηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442