Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025
weather-icon 21o
Σοκ για την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ισπανία με τον Σιμόν

Σοκ για την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ισπανία με τον Σιμόν

Μεγάλο πρόβλημα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Εθνική Ισπανίας, καθώς ο Ουνάι Σιμόν αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-5 μήνες.

O Ουνάι Σιμόν θα χάσει περισσότερα από 25 παιχνίδια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Εθνική Ισπανίας.

Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Παρασκευή (19/7) το πρωί από το νοσοκομείο La Luz, όπου χειρουργήθηκε χθες για τραυματισμό στον καρπό.

Πόσο καιρό θα μείνει εκτός

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα και με τα ΜΜΕ στην Ισπανία, ότι θα πρέπει να περάσει δύο μήνες με τον δεξί του καρπό ακινητοποιημένο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την αποκατάσταση με κίνδυνο να μην είναι διαθέσιμος μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Θα έχει-όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca»- μια περίοδο ξεκούρασης πριν ξεκινήσει μια μακρά αποθεραπεία και δεν θα θα μπορεί να επιστρέψει για διάστημα μεταξύ τεσσάρων και πέντε μηνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025
Απόρρητο