Επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Χουάντσο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων
Σύμφωνα με τον Σέρτζιο Σκαριόλο ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ανεβάζει ρυθμούς και θα είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο είχε δύο σημαντικά προβλήματα στην προετοιμασία του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Άλεξ Αμπρίνες.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πάντως ο Ιταλός τεχνικός, και οι δύο επανέρχονται σταδιακά, κάτι που σημαίνει πως θα είναι κανονικά διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις.
Οι δηλώσεις του Σέρτζιο Σκαριόλο:
«Σταδιακά επανέρχονται. Ακολούθησαν μόνο ένα μικρό μέρος της σημερινής (16/7) προπόνησης, πήραν μόνο μερικά λεπτά. Αν, όπως πιστεύω, αντιδράσουν σωστά, αύριο θα είναι σε θέση να κάνουν λίγα περισσότερα πράγματα.
Όπως μου είπε το ιατρικό επιτελείο όταν τελειώσαμε το Προολυμπιακό Τουρνουά, θα είναι αμφότεροι σε θέση να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442