
Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ποιος ήταν ο 50χρονος που έπεσε νεκρός
Ο 50χρονος εθελοντής πυροσβέστης προστάτευσε τα μέλη της οικογένειάς του τη στιγμή των πυροβολισμών.
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την επίθεση του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς εναντίον του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια.
Σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειάς του στο Facebook και τον κυβερνήτη της Πολιτείας, πρόκειται για τον 50χρονο Κόρεϊ Κομπερατόρε, ο οποίος βρισκόταν στο κοινό και παρακολουθούσε την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ.
«Η προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσιλβάνια στοίχισε τη ζωή του αδελφού μου, του Κόρεϊ Κομπερατόρε. Το μίσος για έναν άνδρα στοίχισε τη ζωή του ανθρώπου που αγαπούσαμε περισσότερο» ανέφερε η αδελφή του στην ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο Κομπερατόρε είχε υπηρετήσει παλαιότερα ως αρχηγός των εθελοντών πυροσβεστών της κοινότητας Μπάφαλο, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Pittsburgh Post-Gazette.
«Πέθανε σαν ήρωας»
Την ίδια ώρα, ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Πενσιλβάνιας, Τζος Σαπίρο τόνισε ότι ο 50χρονος πρώην εθελοντής πυροσβέστης, που κατοικούσε στο Σάρβερ, πέθανε σαν ήρωας.
Όπως τόνισε, την ώρα που ακούγονταν οι πυροβολισμοί οι Κόρεϊ έσκυψε πάνω από τα μέλη της οικογένειάς του για να τα προστατεύσει όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί.

«Ο Κόρεϊ ήταν ένθερμος υποστηρικτής του πρώην προέδρου και είχε ενθουσιαστεί που χθες το βράδυ βρισκόταν εκεί μαζί του», είπε ο Σαπίρο, προσθέτοντας: «Οι πολιτικές διαφωνίες δεν μπορούν ποτέ, ποτέ να επιλυθούν με τη βία».
- Βασίλης Βασιλικός: Τα σφάλματα της ασφάλτου
- Σουβλάκι: Ακρίβεια και… παράδοση βγάζουν την πατάτα από το τυλιχτό
- «Ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Μπαντιό»
- Τραγωδία στη Λάρισα – Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι
- Σάκκαρη – Νόσκοβα 2-0: Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός
- Ζάκυνθος: Ρίσκαρε τη ζωή του για μια… selfie o 22χρονος τουρίστας που έπεσε στον γκρεμό στην παραλία του Ναυαγίου


