O Βραζιλιάνος διαιτητής Ραφαέλ Κλάους ορίστηκε από την Conmebol, να διευθύνει τον τελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία. Το μεγάλο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τα ξημερώματα (03:00)της Δευτέρας (15/7) στο Μαϊάμι.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπρούνο Πίρες και Ροντρίγκο Κορέα, ενώ τέταρτος θα είναι Χουάν Μπενίτες από την Παραγουάη.
Βραζιλιάνοι διαιτητές θα είναι επίσης στο VAR: Ροδόλφο Τόσκι, Ντανίλο Μανίς, Ντάνιελ Νόρτε, και Πάμπλό Γκονσλάβες.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.