Η Παρτίζανν που αλλάζει όλη της την φροντ λάιν είναι κοντά σε μία ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του σέντερ.
Ο λόγος για τον πρώην σέντερ της Βαλένθια, Μπράντον Ντέιβις, που όπως αναφέρει η «Mozzartsport», η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αμερικανό και σύντομα οι δύο πλευρές αναμένεται να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.
Φέτος με την ισπανική ομάδα, ο Ντέιβις είχε κατά μέσο όρο 11 πόντους και 4 ριμπάουντ, στην Euroleague.
Στο μεταξύ, η Παρτίζαν έχει ήδη κλείσει ακόμη έναν παίκτη για τη φροντ λάιν και συγκεκριμένα τον Ταϊρίκ Τζόουνς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αναντολού Εφές και μετακόμισε στο Βελιγράδι για να δώσει το κάτι διαφορετικό στην ομάδα του Ομπράντοβιτς.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Αμερικανός σέντερ πρόλαβε να αγωνιστεί για 3':22'' καθώς υπέστη διάσειση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και να επιστρέψει στην 3η περίοδο ώστε να δει το ντέρμπι από τον πάγκο.
Το Πριγκιπάτο του Μονακό προσπαθεί να δώσει λύσεις στο οξύ οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και λίγους μήνες την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, απειλώντας τη με πτώχευση.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στο ΣΕΦ στηρίζοντας την ομάδα μπάσκετ, όπως και οι Μουζακίτης και Κωστούλας. Στο φαληρικό γήπεδο και ο θρυλικός Ζάρκο Πάσπαλι.
LIVE: Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης για την 27η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.