Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το χτίσιμο της νέας σεζόν ανακοινώνοντας μία από τις πιο ουσιαστικές του κινήσεις για την ομάδα πόλο των γυναικών.
Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησαν οι Ερυθρόλευκοι, η αρχηγός, Μαργαρίτα Πλευρίτου θα συνεχίσει κανονικά και θα φτάσει τις 14 σεζόν στον σύλλογο του Πειραιά.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί την 14η συνεχόμενη χρονιά μου με την ομάδα.
Η χαρά ο ενθουσιασμός και η θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού παραμένει ίδια, όλα αυτά τα χρόνια. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τη νέα σεζόν».
Είναι χαρακτηριστικό ότι άπαντες οι παίκτες της Βαλένθια αγωνίστηκαν από 5':25'' έως 12':25'' προκειμένου να μείνουν όσο πιο «φρέσκοι» γίνεται στον «τελικό» με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Champions League διεκδικώντας τη συμμετοχή της στη League Phase. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μια βδομάδα μετά (25-26/8)
Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και μαθηματικά με τη νίκη της απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-1). Πότε είναι προγραμματισμένη να γίνει η φιέστα του τίτλου για την Ένωση.