Ολυμπιακός: Ανανέωσε για τρία ακόμα χρόνια ο Γενηδουνιάς
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ντίνος Γενηδουνιάς, όπως ενημέρωσαν σχετικά οι Ερυθρόλευκοι.
Κάτοικος Πειραιά θα συνεχίσει να είναι ο Ντίνος Γενηδουνιάς, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του για τα επόμενα τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό.
Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως οι Πειραιώτες είναι το σπίτι του πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη.
Η ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίνο Γενηδουνιά. Ο αρχηγός και διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας και παραμένει για 10η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.
Η δήλωση του Ντίνου Γενηδουνιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση με την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, εδώ και εννιά χρόνια. Και η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη να μείνω για ακόμη τρία χρόνια! Ελπίζω να προσφέρω ακόμα περισσότερα και να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στον σύλλογο».
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442