Κάτοικος Πειραιά θα συνεχίσει να είναι ο Ντίνος Γενηδουνιάς, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του για τα επόμενα τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό.
Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως οι Πειραιώτες είναι το σπίτι του πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη.
Η ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίνο Γενηδουνιά. Ο αρχηγός και διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας και παραμένει για 10η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.
Η δήλωση του Ντίνου Γενηδουνιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση με την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, εδώ και εννιά χρόνια. Και η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη να μείνω για ακόμη τρία χρόνια! Ελπίζω να προσφέρω ακόμα περισσότερα και να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στον σύλλογο».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.