Oι επόμενες στάσεις για τις ευρω-κούπες του Ολυμπιακού (pic)
Άνδρος, Πάρος, Νάξος, Τήνος και Σύρος είναι οι πέντε επόμενοι προορισμοί, μετά την Κεφαλονιά (29/6), της Θρυλικής περιοδείας των δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού
Η περιοδεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζεται μετά την Κέρκυρα ακολουθούν Άνδρος, Πάρος, Νάξος, Τήνος και Σύρος , με στόχο οι φίλοι των Ερυθρόλευκων να δουν από κοντά, αλλά και να φωτογραφηθούν, με τις δύο ευρωκούπες που έφερε ο σύλλογος στην Ελλάδα.
Αυτές του Europa Conference League από την ομάδα των ανδρών, και του UEFA Youth League της Κ19.
Παράλληλα, ο κόσμος μπορεί να προχωρήσει στην εγγραφή και την αγορά της συλλεκτικής κάρτας φιλάθλου των 100 χρόνων του συλλόγου, για την σεζόν 2024-25.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας στους πέντε επόμενους προορισμούς Δευτέρα 1/7 Άνδρος, 19:00 Πλατεία Γηροκομείου Πέμπτη 4/7 Πάρος, 19:00 Παραλιακή οδό κάτω από τον Άγιο Κωνσταντίνο (Ακτή Γιάννη Πάριου) Παρασκευή 5/7 Νάξος, 19:00 Κεντρική πλατεία κάτω από το Λιμεναρχείο Σάββατο 6/7 Τήνος, 19:30 Μέσα Λιμάνι Κυριακή 7/7 Σύρος, 19:00 Πλατεία Μιαούλη
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.