Οι Μπαχάμες θα βρεθούν στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαλένθια, όπου θα πραγματοποιηθεί το Προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο παίρνουν μέρος.
Εκεί θα αντιμετωπίσουν οικοδέσποινα Ισπανία, τη Φινλανδία, την Πολωνία, τον Λίβανο και την Ανγκόλα.
Η χώρα της Καραϊβικής, με την οποία θα παίξει αντίπαλος και η Εθνική ομάδα της Ελλάδας στις 27 Ιουνίου στο τουρνουά Ακρόπολις, ανακοίνωσε την προεπιλογή ενόψει των επίσημων αγώνων, αποτελούμενη από 19 παίκτες, εκ των οποίων οι 5 παίζουν στο NBA.
Πρόκειται για τους Έιτον, Χιλντ, Γκόρντον, Μόμπλεϊ, Τζόουνς που είναι παίκτες πρώτης γραμμής τόσο στις Μπαχάμες, όσο και στον «μαγικό κόσμο» του NBA.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.