Πρώτες φωτογραφίες από την κατάμεστη πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Φεστιβάλ Αθηνών
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης «Η αγαπημένη του κυρίου Λιν» στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Φεστιβάλ Αθηνών η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης «Η αγαπημένη του κυρίου Λιν» σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Βέλγου σκηνοθέτη Γκι Κασίερς, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη επί σκηνής να καταχειροκροτείται από 500 και πλέον θεατές στην κατάμεστη «Αίθουσα Η» της Πειραιώς 260 για τη συγκλονιστική του ερμηνεία πάνω στη διάσημη νουβέλα του Φίλιπ Κλοντέλ.

Σε έναν υποκριτικό άθλο που ακροβατεί θεαματικά ανάμεσα στην τεχνολογική αρτιότητα και την απλότητα της προσωπικής αφήγησης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σύστησε στο κοινό της Αθήνας ένα θέατρο χειροποίητο και αντισυμβατικό που αποθεώνει το περιεχόμενο έναντι της φόρμας.

Σε κλίμα συγκίνησης και εν μέσω εκλεκτών καλεσμένων, ακολούθησε η καθιερωμένη συζήτηση των δημιουργών της παράστασης με το κοινό, την οποία συντόνισε ο ομότιμος Καθηγητής του ΑΠΘ και κριτικός θεάτρου Σάββας Πατσαλίδης, παρουσία της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου Κατερίνας Ευαγγελάτου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Αστέριου Πελτέκη.

Η παράσταση που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στο πρώτο της ανέβασμα στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται στην Αθήνα από σήμερα και μόνο για 5 ακόμα παραστάσεις 22/06, 23/06, 24/06 στις 20:00 και 25/06, 26/06 στις 21:00.

- Προμηθευτείτε έγκαιρα τα τελευταία εισιτήρια στο https://www.more.com/theater/i-agapimeni-tou-kyriou-lin-1/.

Μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ και του Πολιτιστικού Οργανισμού “Λυκόφως”.
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442