Φόβοι στην Σκωτία με τον τραυματισμό του Τίρνεϊ, αποχώρησε με φορείο (vid)
Ανησυχία έχει προκαλέσει στη Σκωτία ο σοβαρός τραυματισμός του Κίραν Τίρνεϊ, ο οποίος αποχώρησε με φορείο μετά από τη σύγκρουσή του με τον Εντόι στο ματς με την Ελβετία
Ισόπαλο 1-1 ήρθε το ματς ανάμεσα στην Σκωτία και την Ελβετία, με τους Ελβετούς να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την πρόκριση στην φάση των «16» του Euro και τους Σκωτσέζους να παραμένουν ζωντανοί.
Ωστόσο στους Βρετανούς υπάρχει έντονη ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό που ενδέχεται να έχει υποστεί ο Κίεραν Τίρνεϊ.
Μετά από μία μονομαχία με τον Εντόι, ο αμυντικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ πάτησε άτσαλα το πόδι του στο έδαφος και έπεσε. Στο 61′ ο 17χρονος άσος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, έχοντας πόνο στο γόνατο, με τον Στιβ Κλαρκ να πηγαίνει από πάνω του, την ώρα που τον μετέφεραν προς τα αποδυτήρια.
Δείτε το βίντεο:
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Κλοπ: «Επιστρέφω στο Βερολίνο για να υπογράψω στην Εθνική Γερμανίας»
- Εθνική Αργεντινής: Ο πιθανός αντικαταστάτης του Σκαλόνι σε περίπτωση που αποχωρήσει
- «Ο Χεζόνια ενημέρωσε πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
- Ισπανία: «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Μαδρίτης στην υποδοχή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (vids+pics)
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Ο πόνος είναι τεράστιος, ωστόσο επιλέγω να κρατήσω όλα τα όμορφα πράγματα» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442