Τα δεδομένα όσον αφορά το μέλλον του Γουέιντ Μπόλντγουιν ανέλυσε στο «X» ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, ο οποίος παρουσιάζει ως δεδομένη την αποχώρηση του παίκτη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Κάπου εκεί, στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει η Φενέρμπαχτσε…
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ:
«Η Μακάμπι θα αξιώσει 1 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση από τη Φενέρμπαχτσε, αν θέλουν να αποκτήσουν τον Μπόλντγουιν το φετινό καλοκαίρι. Η Φενέρ είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή.
Από την πλευρά της, η Μακάμπι προσέφερε διετές κλειστό συμβόλαιο στον παίκτη με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά, ο Μπόλντγουιν δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα λόγω του πολέμου».
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο σπουδαίο ματς με την Λεβερκούζεν, για τα πλέι-οφ του Champions League.
LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.