Τα δεδομένα όσον αφορά το μέλλον του Γουέιντ Μπόλντγουιν ανέλυσε στο «X» ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, ο οποίος παρουσιάζει ως δεδομένη την αποχώρηση του παίκτη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Κάπου εκεί, στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει η Φενέρμπαχτσε…
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ:
«Η Μακάμπι θα αξιώσει 1 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση από τη Φενέρμπαχτσε, αν θέλουν να αποκτήσουν τον Μπόλντγουιν το φετινό καλοκαίρι. Η Φενέρ είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή.
Από την πλευρά της, η Μακάμπι προσέφερε διετές κλειστό συμβόλαιο στον παίκτη με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά, ο Μπόλντγουιν δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα λόγω του πολέμου».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο πρόεδρος της Μπέτις βρίσκεται στην Αθήνα και παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης των «βερδιμπλάνκος» με τον Παναθηναϊκό (12/3, 19:45), στη φάση των «16» του Europa League.
Πώς θα είναι το νέο format της Euroleague σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Αύξηση και διαχωρισμός των ομάδων, που θα παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός…