Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δήλωσε ότι η Πορτογαλία έκανε «έναν πολύ καλό αγώνα», παρά τις δυσκολίες που συνάντησε από την Τσεχία, επικρατώντας με 2-1, στην Λειψία, για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου στο Euro 2024.
Οι δηλώσεις του
«Είχαμε το 70% της κατοχής, τους αναγκάσαμε να αμυνθούν και οι παίκτες που ήλθαν από τον πάγκο, έδειξαν ότι έχουμε πολλές επιλογές και μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα», επεσήμανε ο προπονητής των Πορτογάλων.
«Τεχνικά και τακτικά κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Τα κόρνερ ήταν 13-0 και τα σουτ 8-1. Ελέγξαμε το ματς και δεν αφήσαμε τους Τσέχους να εκμεταλλευθούν το γκολ τους. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι ήμασταν ομάδα. Παραμείναμε πειθαρχημένοι ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.
Θα μπορούσαμε να παίξουμε ατομικά, αλλά δεν το κάναμε. Μείναμε μία ομάδα. Δείξαμε την αξία μας και τη δύναμη των 23 παικτών μας. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν μας βοήθησε πραγματικά», πρόσθεσε.
LIVE: Λεβαδειακός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Βόλος για την 3η αγωνιστική των playoffs στις θέσεις 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
LIVE: ΟΦΗ – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Άρης για την 3η αγωνιστική των playoffs στις θέσεις 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
Κόντης και Γρηγορίου παρατάσσουν ΟΦΗ και Άρη αντίστοιχα με αλλαγές στον σημερινό (3/5, 17:00) εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.