Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους καλείται να δώσει ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςΔημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσαν σχετικές αναφορές από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους διαιτητές για όσα έγιναν στη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Οι αναφορές αυτές διαβάστηκαν στη δικαιοσύνη και ξεκίνησε η έρευνα.
Στο πλαίσιο αυτής καλείται να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους.
Η κατάθεσή του θα δοθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας . Και αμέσως μετά ο φάκελος της δικογραφίας θα επιστρέψει πίσω στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποτιμήσει το σύνολο του αποδεικτικού υλικού προκειμένου να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του.
Η ανάρτηση του Γιαννακόπουλου:
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «απολογήθηκε» για τα λάθη του κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
« (…) Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά συγγνώμη…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.