Η Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο3 τον κόσμο) δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκειμένου να επικεντρωθεί στην υγεία της και να προετοιμαστεί για τα τουρνουά σκληρού γηπέδου, δήλωσε σήμερα (17/6) η δύο φορές πρωταθλήτρια «Grand Slam».
Η 26χρονη Λευκορωσίδα κέρδισε το «Australian Open» τον Ιανουάριο, αλλά αποκλείστηκε από τη 17χρονη Ρωσίδα Μίρα Αντρέεβα στους προημιτελικούς του «Ρολάν Γκαρός» αυτόν τον μήνα.
«Ειδικά με όλους τους αγώνες που έχω παλέψει τους τελευταίους μήνες, νιώθω ότι πρέπει να προσέχω την υγεία μου», είπε η Σαμπαλένκα στους δημοσιογράφους στο Berlin Ladies Open. «Πήρα την απόφαση να φροντίσω την υγεία μου. Προτιμώ να ξεκουραστώ λίγο για να βεβαιωθώ ότι σωματικά και από άποψη υγείας είμαι έτοιμη για τα σκληρά γήπεδα».
Η Σαμπαλένκα θα αγωνιστεί στη συνέχεια εναντίον της Ρωσίδας Ντάρια Κασάτκινα στους «16» στο Βερολίνο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα διαρκέσουν από 26 Ιουλίου έως και 11 Αυγούστου.
Το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη του Roland Garros κόντρα σε Αλεξάντρ Μίλερ και Λίντα Νόσκοβα, αντίστοιχα.
Τα σενάρια για το μέλλον του ‘Εντσο Φερνάντες φούντωσαν επειδή μετά το τέλος του προχθεσινού εκτός έδρας αγώνα της Τσέλσι με την Σάντερλαντ έμοιαζε να αποχαιρετά τους οπαδούς των μπλε
Ο Παρασκευάς Αντζας δεν ήταν απλά ταλαντούχος, ήταν ο τέλειος ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν τον ένοιαζε. Πάντα το μέσα του ήταν πιο σημαντικό. Ένα ποδοσφαιρικό καλλιτέχνημα, που δεν έφτασε ποτέ εκεί που μπορούσε. Είχε τα πάντα στα πόδια του. Αλλά το μόνο που ήθελε ήταν η ηρεμία του. Η ψυχική του γαλήνη. Μετά την άνιση μάχη που έδωσε, τη βρήκε. Αλλά το έκανε πολύ νωρίς.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2