Ορτέγκα: «Στον Ολυμπιακό εισέπραξα αγάπη, πετύχαμε ένα μοναδικό κατόρθωμα»
Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε σε μέσο της Αργεντινής για την χρονιά που πέρασε και τα όσα πέτυχε με τον Ολυμπιακό.
Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «sinmordaza» για την σεζόν που πέρασε, η οποία ήταν ονειρική, τόσο για αυτόν, όσο και για τον Ολυμπιακό.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Conference League αλλά και τις προπονήσεις του με τον Μέσι στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία απίστευτη σεζόν. Είμαι στην Ευρώπη μόλις μερικούς μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το κατόρθωμα. Το ζήσαμε έντονα και είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι που χαρίσαμε στον σύλλογο τον πρώτο διεθνή του τίτλο».
Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ φανατικοί. Όταν επιστρέφαμε από τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια, πολύς κόσμος μας υποδεχόταν στο αεροδρόμιο. Φανταστείτε τι έγινε όταν πήραμε το τρόπαιο».
Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Στον σύλλογο, με υποδέχτηκαν όλοι πολύ καλά, μου έδωσαν πολλή αγάπη. Το θέμα με τη γλώσσα ήταν δύσκολο, αλλά έχω μία δασκάλα που με βοηθάει. Κάποιοι συμπαίκτες και ο προπονητής, μιλούν ισπανικά, οπότε αυτό με βοηθά».
Για την εμπειρία του με την Εθνική Αργεντινής τον περασμένο Οκτώβριο και τον Μέσι: «Ήταν υπέροχο, το απόλαυσα πολύ. Στην αρχή ήμουν αγχωμένος, γιατί είναι δύσκολο να βρίσκεσαι μπροστά σε αυτά τα θηρία.
Το να έχεις ως συμπαίκτη τον Λέο, είναι το κάτι άλλο. Απόλαυσα τη μέρα που ήμουν εκεί. Ήταν δύσκολο να πάρω ευκαιρία, απέναντι σε αυτούς τους παίκτες. Αλλά τώρα που έχω μία κλήση, είμαι ευτυχισμένος».
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
- Το «τραβάνε» κι άλλο οι Παραγουανοί με τον Εμπαπέ: Έκαψαν ανδρείκελο του Γάλλου φορ (vid)
- Στον αστερισμό του Ζότα Σίλβα (vid)
- «Αυτή είναι η τελική πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Βινίσιους»
- Super League: Η μέρα και η ώρα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος
- Ρομάριο κατά Αντσελότι: «Ο αγώνας με τη Νορβηγία ήταν ντροπή – Θα τον πήγαινα ακόμη και στα δικαστήρια!»
- Ο Κλοπ είναι η καλύτερη επιλογή για την Γερμανία, αλλά δεν είναι «μάγος»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε η αντιπρόεδρος της Ζάμπιας – Ποια η κατάστασή της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/zambia2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442