Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είχε στην διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, καθώς ο Αργεντίνος αριστερός μπακ έμεινε εκτός αποστολής των «ερυθρόλευκων».

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον 24χρονο αμυντικό, καθώς τα νέα για τον Ορτέγκα είναι καλά ενόψει τελικού.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ο λατινοαμερικάνος αμυντικός θα είναι σε θέση να παίξει στον μεγάλο αγώνα απέναντι στην Φιορεντίνα κι αυτό είναι αναμφίβολα ένα καλό νέο για τον Μεντιλίμπαρ.

Αξίζει μάλιστα εδώ να σημειωθεί ότι ο Ορτέγκα πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον προπονητή του.

«Είμαι έτοιμος» είπε ο Ορτέγκα, ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας χωρίς να αισθανθεί ενόχληση κι αυτό έκανε τον προπονητή του Ολυμπιακού να χαμογελά.

Ο Ορτέγκα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα, έκανε (όπως και ο Ιμπόρα) μεγάλη προσπάθεια στο Ρέντη για να προλάβει τον τελικό.

Έκανε και έξτρα ατομικές προπονήσεις όταν οι συμπαίκτες του είχαν ρεπό κι αυτό είναι αναμφίβολα κάτι που φανερώνει την επιθυμία του παίκτη να βοηθήσει την ομάδα του σ’ αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Ο λατινοαμερικάνος μπακ έκανε λοιπόν σήμερα, προπόνηση με την ομάδα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να ποντάρει στην παρουσία του Αργεντινού, στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης των «ερυθρόλευκων».

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αύριο που οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό, ο Ορτέγκα θα πάει στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών στο Ρέντη, για να κάνει έξτρα προπόνηση.

Τα νέα λοιπόν για τον Αργεντίνο μπακ είναι καλά, όπως καλά ήταν και για τον Ιμπόρα, ο οποίος είχε και αυτός ένα θέμα με τραυματισμό, με τον Ισπανό πάντως να παίζει ένα ημίχρονο στο χθεσινό ντέρμπι στην Λεωφόρο.

Μια εικόνα από την σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων», που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τη νέα αποθέωση που γνώρισε ο Ντάνιελ Ποντένσε, από τους συμπαίκτες του.

Το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Πορτογάλος εξτρέμ στην Λεωφόρο ήταν και σήμερα θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού, καθώς η ενέργεια του Ποντένσε θύμισε… Ζιοβάνι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι «ερυθρόλευκοι» αποθέωσαν ξανά τον 28χρονο άσο για το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε αλλά και για την εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στους «πράσινους».

Γιατί θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ήταν μόνο το γκολ, αλλά η γενικότερη εικόνα του Πορτογάλου που χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή, με τον Ποντένσε να κάνει άνω κάτω την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024