Η συγκινητική αφιέρωση του Χουάντσο στον Πάρη Δερμάνη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (pic)
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έδειξε ότι δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Πάρη Δερμάνη, ανεβάζοντας ένα story με την αφιέρωση που είχε γραμμένη στα παπούτσια του στον εμβληματικό φροντιστή του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός είναι από εχθές το βράδυ (14/6) ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας, αφού οι πράσινοι επικράτησαν με 87-82 του Ολυμπιακού και έκαναν το 3-2 στην σειρά των τελικών της Basket League.
Παρ’ όλα αυτά, τόσο η διοίκηση του «τριφυλλιού», όσο και οι παίκτες του, έδειξαν ότι δεν ξεχνούν την μνήμη του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος λίγες μέρες πριν έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ.
Ένας από αυτούς που δεν ξεχνά τον εμβληματικό φροντιστή του Παναθηναϊκού, είναι και ο Χουάντσο Ερμανγκόμεθ, ο οποίος έκανε μια όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
Συγκεκριμένα, λίγες στιγμές μετά το τέλος του πέμπτου τελικού, ο Ισπανός φόργουορντ ανέβασε μία φωτογραφία με τα παπούτσια του, στα οποία είχε γράψει: «3-2, Paris R.IP».
Δείτε το story του Χουάντσο:
- Ιράν: Συνεχίζεται η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή
- Παραγουάη: Blackout σε μεγάλο μέρος της χώρας εν μέσω καύσωνα με πάνω από 40° Κελσίου
- Βενεζουέλα: Ο επικεφαλής του στρατού των ΗΠΑ για τη Λατινική Αμερική επισκέπτεται το Καράκας
- Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Ρούμπιο εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
- Σουδάν: Πιθανά «εγκλήματα πολέμου» και «κατά της ανθρωπότητας», καταγγέλλουν ΕΕ, Καναδάς και Βρετανία
- Συρία: Σταδιακή αποχώρηση όλων των αμερικανικών στρατευμάτων, βλέπει η WSJ