Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
MyAvis.gr: Η πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα της Avis αναβαθμίζεται

MyAvis.gr: Η πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα της Avis αναβαθμίζεται

Το Avis Easy Leasing αποτελεί ορόσημο στον χώρο της μίσθωσης αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Η Avis, επενδύοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό και εξελίσσοντας συνεχώς τις online υπηρεσίες της, επανασχεδιάζει το MyAvis.gr με στόχο να προσφέρει μια αναβαθμισμένη 100% online εμπειρία leasing.

Με ηγετική παρουσία στον χώρο μίσθωσης αυτοκινήτων, η Avis προσαρμόζεται στις νέες τάσεις της αγοράς και στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, επενδύοντας στην καινοτομία και την ανάπτυξη των υπηρεσιών της.

Το ανανεωμένο MyAvis.gr εξασφαλίζει ακόμα ευκολότερη πλοήγηση και ασφαλείς διαδικασίες, τόσο για ιδιώτες, όσο και για επαγγελματίες. Το καινοτόμο Avis Easy Leasing είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης ενός leasing συμβολαίου εξ ολοκλήρου online, χωρίς την ανάγκη επικοινωνίας με σύμβουλο πωλήσεων σε κανένα στάδιο της διαδικασίας.

Το Avis Easy Leasing αποτελεί ορόσημο στον χώρο της μίσθωσης αυτοκινήτου παγκοσμίως. Με 100% online διαδικασία, το leasing απλοποιείται και ολοκληρώνεται σε μόλις τέσσερα βήματα: 1. Επιλογή αυτοκινήτου 2. Δημιουργία λογαριασμού 3. Υποβολή απαραίτητων δικαιολογητικών 4. Υπογραφή και πληρωμή.

Εμπλουτίζοντας τις ψηφιακές υπηρεσίες της και την εμπειρία χρήστη, η Avis είναι η πρώτη εταιρεία leasing που παρέχει απευθείας διασύνδεση με το «Συστηθείτε» (eGov KYC – Know Your Customer). Η εφαρμογή του eGov-KYC επιτρέπει στον πελάτη να υποβάλει άμεσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να επικαιροποιήσει τα στοιχεία του εύκολα και 100% online σε πραγματικό χρόνο.

Το ανανεωμένο MyAvis.gr επιβεβαιώνει έμπρακτα το όραμα της Avis να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της σε κάθε διαδρομή της ζωής τους, καλύπτοντας εύκολα κάθε ανάγκη μετακίνησής τους.

Avis. Together all the Way.

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024