Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Tα 4 ζώδια με την υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη

Tα 4 ζώδια με την υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη

Τα ζώδια που εκφράζουν πιο εύκολα τα συναισθήματά τους.

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα ενός ατόμου να αναγνωρίζει τα συναισθήματά του, και να μπορεί να τα εκφράσει με τον σωστό τρόπο. Αυτή όμως δεν είναι και μια τόσο εύκολη διαδικασία, καθώς πολλές φορές μπορούμε να παρασυρθούμε από συναισθήματα, και κυρίως να μην τα εκφράσουμε ούτε με την κατάλληλη συμπεριφορά.

Ακόμη, μελέτες έχουν δείξει πως τα άτομα με υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη καταφέρνουν να διατηρούν πιο υγιείς σχέσεις, να είναι πιο αποδοτικοί, πιο υγιείς ψυχικά και να ζουν την ζωή πιο έντονα, από τις μικρές στιγμές, μέχρι τις πιο μεγάλες. Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα ζώδιο, τα οποία τον βοηθούν να νιώθει καλύτερα τα συναισθήματα του, και να τα εκφράζει με τον κατάλληλο τρόπο. Τέτοια ζώδια είναι:

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ζώδια που κυβερνούνται από την Αφροδίτη και έχουν ως στοιχείο τους την γη και την σταθερότητα. Ακόμη και σε κρίσιμες στιγμές, μπορούν να διατηρήσουν την επαφή με τα συναισθήματά τους και να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα εκφράσουν. Το σίγουρο είναι πως θα δημιουργήσει ένα έδαφος για να υπάρξει καλή επικοινωνία, ασφάλεια και σταθερότητα, δηλαδή ένα περιβάλλον όπου θα μπορείς να εκφράζεσαι καλύτερα, τόσο εσύ, όσο και ο ίδιος. Ακόμη στα καλά χαρακτηριστικά ενός Ταύρου είναι το γεγονός πως μπορεί να σε συναισθανθεί και να βρίσκεται κοντά σου, τόσο στις καλές όσο και στις άσχημες στιγμές.

Ιχθύες

Είναι και η θέση του ζωδίου που τα κάνει πιο συναισθηματικά. Βρίσκονται στο τέλος και αποτελούν «πύλη». Οι Ιχθύες είναι επίσης ζώδια του νερού που σημαίνει πως έχουν άμεση επαφή με την ροή και τον συναισθηματικό τους κόσμο. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ενεργειακοί. Συνήθως θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους γιατί θέλουν να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, αλλά και για να δίνουν τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ πνευματικά ζώδια, ό,τι έχει να κάνει με επικοινωνία, συζήτηση και επαφές είναι η καλύτερή τους. Μπορεί να αλλάζουν συχνά γνώμες, απόψεις και συναισθήματα, αλλά μπορούν να τα εκφράσουν με τον σωστό τρόπο. Θέλουν να έχουν πολλές εμπειρίες και στιγμές στη ζωή τους και αυτό τους οδηγεί στο να ανοίγονται, και να αναζητούν άτομα και τα οποία θα τους προσφέρουν ακόμη περισσότερη νοητική και συναισθηματική διέγερση. Αγαπούν την επικοινωνία, πόσο μάλλον για πιο «βαθιά και συναισθηματικά ζητήματα».

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως προκειμένου να πάρει αυτό που επιθυμεί, θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο. Διαθέτει σίγουρα πολλή ευφυΐα, και μπορεί να χρησιμοποιήσει το συναίσθημά του, έτσι ώστε να φτάσει πιο κοντά στους στόχους του. Ο τυπικός εκπρόσωπος αυτού του γήινου ζωδίου προτιμά να πατά σε στέρεο έδαφος και να υπάρχει καλή συνεννόηση. Οτιδήποτε χαοτικό απλά θα το απορρίψει από τη ζωή του.

Πηγή: GRACE

Sports in

Ο Μασεράνο, ο Έσε και το όνειρο της Αργεντινής: Για αυτό που δεν πέτυχε άλλος κανείς

Ο Χαβιέρ Μασεράνο πήρε το Χρυσό με την Αργεντινή το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο. Αυτή τη φορά όμως…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024