Οι παίκτες της γαλανόλευκης πίεσαν ψηλά και έκλεψαν μετά από μαρκάρισμα του Ρότα, ο Μπακασέτας έδωσε στον Τζόλη, αυτός έκανε το μακρινό σουτ, ο Νόιερ απέκρουσε, αλλά ο Μασούρας πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ο Γιώργος Μασούρας «εκτέλεσε» τον Μάνουελ Νόιερ και έκανε το 1-0 για την Εθνική ομάδα.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου και έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική, που ήταν καλύτερη από τη Γερμανία στο πρώτο μέρος.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»