Κακοποίηση νηπίου στο Ηράκλειο: Δίωξη στη μητέρα και τον σύντροφό της
Η δίωξη στον 23χρονο είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Με μώλωπες σε όλο του το σώμα και το κεφάλι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, το μόλις 2,5 ετών, κοριτσάκι, μετά τον ξυλοδαρμό του.
Σε βάρος της 21χρονης μητέρας και του 23χρονου συντρόφου της ασκήθηκαν διώξεις. Μάλιστα η δίωξη στον 23χρονο είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το cretalive, σε βάρος του 23χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση με την μορφή της μεθοδευμένες πρόκλησης έντονου σωματικού πόνου, επικίνδυνης για την υγεία, σε βάρος ανήλικου θύματος. Σε βάρος της 21χρονης μητέρας ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη και έκθεση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από απανωτά τηλεφωνήματα που δέχθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, στα οποία όλοι οι καλούντες μιλούσαν για κραυγές πόνου μικρού παιδιού που προέρχονταν από συγκεκριμένη κατοικία στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα. Ζήτησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, ενώ συνέλαβαν τη μητέρα, ηλικίας 21 ετών και τον 23χρονο σύντροφό της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση της μικρής.
Η επιμέλεια του παιδιού δόθηκε προσωρινά στον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά της μητέρας
Στο νοσοκομείο όπου εξετάσθηκε η μικρή, πέρα από τα πρόσφατα τραύματα, οι γιατροί διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες.
Εντωμεταξύ, με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού από την μητέρα. Το κοριτσάκι, μόλις ολοκληρωθεί η ιατρική του εξέταση, θα παραδοθεί στον παππού και τη γιαγιά του, από την πλευρά της μητέρας, πράγμα που αιτήθηκαν οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες.
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
- Αλέξανδρος Παπαναστασίου: Η κρίσιμη άνοιξη του 1924
- Επίσημο: «Πράσινος» ο Γιαμπουσέλε (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442