Στους επτά ουρανούς βρίσκονται τα εκατομμύρια φίλων του Ολυμπιακού, μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο στον τελικό του Conference League επί της Φιορεντίνα. Οι πανηγυρισμοί έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα, ενώ στον Πειραιά έγινε η νύχτα μέρα με το γλέντι να συνεχίζεται μέχρι νωρίς σήμερα το πρωί.
Την ιστορική νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός, γιορτάζει και η Google.
Ειδικότερα, αν πατήσει κανείς στην αναζήτηση τη λέξη «Ολυμπιακός», κόκκινα πυροτεχνήματα γεμίζουν την οθόνη.
Μάλιστα το συγκεκριμένο γραφικό προστέθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.