Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα για τον θρίαμβο»

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα για τον θρίαμβο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη επί του Περιστερίου, αλλά και για την κατάκτηση του Europa Conference League από την ποδοσφαιρική ομάδα.

O Ολυμπιακός έκανε σχετικά εύκολα το 1-0 κόντρα στο Περιστέρι στη σειρά των ημιτελικών της Basket League.

Με το τέλος του ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην ΕΡΤ για τον τραυματισμό του Φαλ και τόνισε πως η ομάδα έχει το ταλέντο και την ποιότητα για να συνεχίσει.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας στο Flash Interview:

«Καμιά φορά δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή… Πρέπει να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε. Έχουμε το ταλέντο και την ποιότητα και πρέπει να παλεύουμε για κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα».

«Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα, φανταστικό βράδυ»

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ και συνεχάρη την ποδοσφαιρική ομάδα για την κατάκτηση του Conference League.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς, δεν επιτρεπόταν το λάθος. Αν κάνεις ένα λάθος και πας στην έδρα του αντιπάλου η κατάσταση γίνεται περίπλοκη. Το Περιστέρι είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, πάντα παίζει με καλές συνεργασίες και με ένταση. Παίζει για να κερδίσει.

Σαν πρώτο παιχνίδι μετά από το Final Four θα θέλαμε κάτι πιο απλό, αλλά ότι το κερδίσαμε είναι σημαντικό. Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε κάποια δεδομένα εξαιτίας της απουσίας του Φαλ. Θα βρούμε τη λύση, ελπίζουμε ότι το Σάββατο θα κερδίσουμε και στο Περιστέρι για να προετοιμαστούμε τους τελικούς.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα μετά από το μεγάλο ξενύχτι που έκαναν χθες, κοιμήθηκαν 5μιση-6 το πρωί. Μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα γι’ αυτό το μεγάλο θρίαμβο, γι’ αυτό το φανταστικό βράδυ που πρόσφεραν σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024