Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Με ένα μόνιμο βλέμμα πικρίας ο πρίγκιπας Χάρι

Με ένα μόνιμο βλέμμα πικρίας ο πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν φαίνεται να βρίσκει την ευτυχία μετά την παραίτησή του από τα βασιλικά του αξιώματα και την αποξένωση από την οικογένειά του.

Χρόνια μετά την αποχώρησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα και ενώ έχει κάνει μια νέα αρχή στην Καλιφόρνια, ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθεί να έχει ένα μόνιμο βλέμμα πικρίας.

Ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθεί να επιμένει να θέλει η βασιλική οικογένεια να αναγνωρίσει τις ανησυχίες του και την καλή δουλειά που έκανε στη Νιγηρία.

Αυτό το μόνιμο βλέμμα πικρίας ήταν εμφανές και στο ταξίδι του με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία, σύμφωνα με ειδικό, καθώς επιζητά ακόμα μια συγγνώμη από την οικογένειά του.

Η περιοδεία του λαμπερού ζευγαριού θεωρήθηκε επιτυχημένη από τους Νιγηριανούς, ωστόσο ορισμένοι βασιλικοί κύκλοι επικρίνουν τη στενή ομοιότητά της με επίσημη βασιλική περιοδεία.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και ως εκ τούτου δεν εκτελούν πλέον βασιλικά καθήκοντα, ούτε μπορούν να εκπροσωπήσουν την οικογένεια στο εξωτερικό.

Ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn εξήγησε στη Mirror πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βλέπουν ως τεράστια επιτυχία το πρόσφατο ταξίδι τους στη Νιγηρία.

Για τον πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο, κάθε επιτυχία είναι άλλου είδους αποτυχία, ενώ η οικογένειά του αρνείται να αναγνωρίσει τις προσπάθειές του και αρνείται σταθερά να ζητήσει συγγνώμη για όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν.

«Στη Νιγηρία, ακόμα και με τη Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του να τον κρατάει από το χέρι, εξακολουθεί να έχει ένα μόνιμο βλέμμα πικρίας στο πρόσωπό του» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Tom Quinn.

Οι επόμενες κινήσεις του πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν προγραμματίσει και άλλα ταξίδια, κάτι που είναι απίθανο να τους καταστήσει περισσότερο αγαπητούς στη βασιλική οικογένεια.

«Αυτές οι ψευδο-βασιλικές περιοδείες θα μπορούσαν να βαθύνουν τη ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια, αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά. Η περιοδεία τους στη Νιγηρία έφερε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας βασιλικής περιοδείας που φέρεται να εξόργισε το παλάτι» υπογραμμίζει η Lynn Caratt από το Box PR.

Μια πηγή αποκάλυψε πως ένα άλλο έθνος της Δυτικής Αφρικής θα μπορούσε να είναι επόμενο στη λίστα για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. «Υπάρχει ήδη πολλή συζήτηση και ενθουσιασμός στην Γκάνα. Όλοι είναι τόσο πρόθυμοι να έρθουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ και να ζήσουν τη μεγάλη κουλτούρα και ζεστασιά».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024