Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να κάνουν το αδιανόητο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να κάνουν το αδιανόητο

Οι εκτιμήσεις για τις επόμενες κινήσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ενδέχεται να προκαλέσουν νέο πονοκέφαλο στο παλάτι.

Από την εποχή που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το 2020, έχουν μοιραστεί πολλά συγκλονιστικά μυστικά για τη βασιλική ζωή.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενδέχεται να μοιραστούν ακόμα περισσότερα βασιλικά μυστικά τους επόμενους μήνες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενός ειδικού.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν πολλά πρότζεκτ στα σκαριά, ενώ η πρόσφατη περιοδεία τους στη Νιγηρία αποδείχτηκε επιτυχημένη.

Από την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μοιραστεί αρκετά μυστικά της βασιλικής ζωής. Είτε μέσα από το ντοκιμαντέρ τους για το Netflix είτε από τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι «Spare».

Και παρά το γεγονός πως το ζευγάρι έχει παραμείνει σιωπηλό για τη βασιλική ζωή τους τελευταίους μήνες, ένας ειδικός προειδοποίησε πως θα μπορούσαν να ετοιμάζουν νέες επιθέσεις στη βασιλική οικογένεια.

Ο φόβος για νέες επιθέσεις στο μέλλον

«Αν και θα ήταν αδιανόητο για τους Σάσεξ να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις τους ενώ τόσο ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον είναι σοβαρά άρρωστοι, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι μπορεί να επανέλθουν στο μέλλον» επισήμανε ο Richard Fitzwilliams στη Mirror.

Από τότε που εγκαταστάθηκαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, το ζευγάρι έχει δουλέψει σε αρκετά πρότζεκτ μέσω των οποίων έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή τους στη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν προκαλέσει αίσθηση ειδικά με τη συνέντευξή τους στην Όπρα το 2021, το ντοκιμαντέρ τους για το Netflix το 2022 και τα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ το 2023.

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams προσέθεσε ότι μετά τη συνέντευξη της Όπρα, το ντοκιμαντέρ του Netflix και το Spare, υπήρξε πτώση της δημοτικότητας της βασιλικής οικογένειας και οι Σάσεξ θεωρήθηκαν απατεώνες.

Δεν τους εμπιστεύονται στο παλάτι

«Η μεγαλύτερη πληγή ήταν η εμπιστοσύνη. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν εμπιστεύονται πλέον τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ» υπογραμμίζει.

Μιλώντας για το ποιες θα μπορούσαν να είναι οι νέες επιθέσεις, ο Richard Fitzwilliams μίλησε για σελίδες που λείπουν από τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι και παρέμειναν μυστικές.

«Τι υπήρχε για παράδειγμα στις περίπου 400 σελίδες που ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε πως έκοψε από το Spare; Θα μπορούσε να γράψει τα απομνημονεύματά του από τα πρώτα του χρόνια; Θα μπορούσε η Μέγκαν Μαρκλ να γράψει την ιστορία της;».

Στη συνέχεια έθιξε το συμβόλαιο των Σάσεξ με το Netflix, το οποίο και λήγει τον επόμενο χρόνο. «Τελειώνει τον επόμενο χρόνο και το Netflix δεν κάνει πλέον την παραγωγή της σειράς The Crown. Ως εκ τούτου μπορεί να έχει λιγότερο ενδιαφέρον για τους Σάσεξ.

Αν έχαναν αυτό το συμβόλαιο με την Archewell, οι δουλειές τους και το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, έχοντας τόσο λίγους δωρητές, μπορεί κάλλιστα να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024