Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Όλα στην Ελλάδα ακριβότερα - Τι είπε για τα χρέη της ΝΔ;

Κασσελάκης: Όλα στην Ελλάδα ακριβότερα – Τι είπε για τα χρέη της ΝΔ;

Υπάρχει λύση στην ακρίβεια, υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και χαρακτηρίζει ψέματα τα επιχειρήματα της κυβέρνησης εναντίον του

«Υπάρχει λύση. Κοστολογημένη. 2,7 δισ. κοστίζει το πρόγραμμά μας για την ακρίβεια σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 3,2 δισ. τα έσοδα από την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών τραπεζών, εταιρειών διύλισης και ενέργειας», αναφέρει σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης, μάλιστα, αναφέρεται και στα χρέη της Νέας Δημοκρατίας με έναν χαρακτηριστικό τρόπο: «Και ανακούφιση για εσάς. Και μισό δισ. στα ταμεία του κράτους», σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διερωτάται με νόημα: «Τι μας θυμίζει αυτό το ποσό;», για να προσθέσει, «Φυσικά, τα χρέη της ΝΔ!».

«Πόσο ψέμα χωρίς λόγο!»

Με απόσπασμα από ένα ρεπορτάζ του «συριζαϊκού ΣΚΑΪ» – όπως το χαρακτηρίζει – ο Στέφανος Κασσελάκης αποδομεί τα κυβερνητικά επιχειρήματα ότι στην Ελλάδα δεν είναι ακριβότερες οι τιμές βασικών προϊόντων από ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη.

«Ψέμα, ψέμα, ψέμα… Πόσο ψέμα χωρίς λόγο! Λες για τη φέτα που έχει εκτοξευτεί, σου απαντούν ‘ναι, αλλά το μισό κιλό έχει φτηνά’. Λες για το ελαιόλαδο που το πληρώνουν φτηνότερα οι Γερμανοί από εμάς, λένε ψέματα ότι συνέκρινες ανόμοια προϊόντα», τονίζει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και παραθέτοντας σχετικό βίντεο, καταλήγει: «Εδώ λοιπόν: Ίδια προϊόντα, ίδιες συσκευασίες, από το ρεπορτάζ του συριζαϊκού ΣΚΑΪ. Όλα στην Ελλάδα ακριβότερα».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024