Καλαμάτα: Παρέμβαση για τη Γάζα στην ομιλία Κασσελάκη – Στο βήμα με πλακάτ κατά των επιθέσεων στη Ράφα
Ομάδα νεαρών που πραγματοποιούσε παρέμβαση για τη Γάζα προσκλήθηκε στο βήμα από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μεγαλώνει το κύμα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη με το Ισραήλ να συνεχίζει ακάθεκτο πραγματοποιώντας επιθέσεις σε όλη τη Γάζα αλλά και στη Ράφα παρά τις σφοδρές επικρίσεις μετά την επίθεση που σκότωσε 45 εκτοπισμένους Παλαιστίνιους σε υποτιθέμενη «ασφαλή» ζώνη.
Ισραηλινά άρματα μάχης προωθήθηκαν στο κέντρο της Ράφα για πρώτη φορά, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, κατά την τρίτη εβδομάδα της χερσαίας επιχείρησης στην πόλη της νότιας Λωρίδας της Γάζας που έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή λόγω του συνεχιζόμενου απολογισμού θανάτων αμάχων.
«All eyes on Rafa»
Ανά τον κόσμο οι διαμαρτυρίες πληθαίνουν ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή όταν, προς το τέλος της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, ομάδα νεαρών που πραγματοποιούσε παρέμβαση για τη Γάζα προσκλήθηκε στο βήμα από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Στέφανος #Κασσελάκης – Καλαμάτα: Προσκάλεσε στο βήμα νεαρούς που έκαναν παρέμβαση για τη #Γάζα
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://t.co/60SGQzfng5 pic.twitter.com/dWGCzwtldB— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) May 28, 2024
«All eyes on Rafa» αναγραφόταν στο πλακάτ που κρατούσαν με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει αναφορά σε όσα ο ίδιος βίωσε ότι όταν βρέθηκε στην περιοχή και το θλιβερό περιστατικό 45 παιδιά να χάνουν τη ζωή τους από ισραηλινή επιδρομή.
O Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Παλαιστίνη στις 26 και τις 27 Μαΐου και επισκέφθηκε τα Ιεροσόλυμα, τη Βηθλεέμ και τη Ραμάλα.
- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442