Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o

Βιθέντε Ιμπόρα: «Γι’ αυτό δεν είναι όλοι οι παίκτες κατάλληλοι για να παίξουν στον Ολυμπιακό»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν είναι εύκολο για τον οποιοδήποτε να παίζει στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα, ο Βιθέντε Ιμπόρα δεν είναι κάποιος τυχαίος. Ο Ισπανός μέσος έχει κατακτήσει στην καριέρα του 4 Europa League. To κοντέρ του έχει γράψει σχεδόν 600 επαγγελματικές συμμετοχές (583 για την ακρίβεια), εκ των οποίων οι 296 στο τοπ επίπεδο της La Liga.

Oπότε γνωρίζει καλά τι εστί πίεση. Πόσω μάλλον σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Και ο Βιθέντε Ιμπόρα στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο in, εξήγησε τι χρειάζεται κάποιος για να είναι μέλος αυτού του συλλόγου.

Ποδοσφαιρικά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ένταση, με μεγάλη πίεση. Για έναν παίκτη τι σημαίνει αυτό; Είναι πολύ απαιτητικό;

«Ναι, σίγουρα υπάρχει, αλλά γι’ αυτό δεν είναι όλοι οι παίκτες κατάλληλοι για να παίξουν στον Ολυμπιακό, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια νοοτροπία, δεν αντιμετωπίζουν όλοι την πίεση με τον ίδιο τρόπο ή δεν αντέχουν την πίεση με τον ίδιο τρόπο πολλές φορές.

Προφανώς δεν είναι εύκολο, όχι επειδή έχει κανείς οικογένεια και δεν είναι εύκολο για την οικογένεια να ζήσει περίπλοκες στιγμές, μέσα από αυτή την πίεση. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο Ολυμπιακός.

Και όπως σας έχω ξαναπεί, πιστεύω ότι οι σωστά εκτελούμενες απαιτήσεις είναι καλές και απαραίτητες για τη βελτίωση και την επιτυχία».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024