Θεσσαλονίκη: Από αντίδραση με ηλεκτρισμό η φωτιά στα ρούχα της δίχρονης – Συνελήφθησαν οι γονείς
Πώς έγινε η ανάφλεξη - Με σοβαρά εγκαύματα στη ΜΕΘ του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το παιδί, στο ΑΧΕΠΑ ο πατέρας
Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται το δίχρονο κοριτσάκι από χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μετά από ανάφλεξη που σημειώθηκε την ώρα που ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του, με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να τυλιχθεί στις φλόγες και να υποστεί εγκαύματα στο 50% του σώματός του.
Πώς έγινε το τρομακτικό ατύχημα
Από την ανάφλεξη που έγινε άρπαξαν απευθείας φωτιά τα ρούχα του μικρού κοριτσιού, με αποτέλεσμα να υποστεί καθολικά εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Το παιδάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ο 28χρονος πατέρας της τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
«Είναι καλά, πάει καλύτερα. Έγινε αντίδραση με ηλεκτρισμό και κάτι τέτοια και με το φουστανάκι από το κοριτσάκι και έγινε. Αλλά όλα καλά, πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα. Εγκαύματα έχει λίγο στο σώμα, αλλά πάλι καλά δεν ακούμπησε πρόσωπο και τέτοια πάρα πολύ», ανέφερε ο θείος του παιδιού στο MEGA.
Συνελήφθησαν οι γονείς του μωρού
«Οι παιδοχειρουργοί αμέσως όταν είδαν το κοριτσάκι πήραν την αστυνομία για να ειδοποιήσουν για το πρόβλημα που συνέβαινε. Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς, οι οποίοι έχουμε μάθει ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και πάνω από 50% στο σώμα», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (25/05) στον Λαγκαδά.
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)


























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442