Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με ανατροπή (1-2) στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός από την Βάρβαρα Γκράτσεβα και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά της στο φετινό τουρνουά.
Η συμπατριώτισσά μας πήρε το πρώτο σετ απέναντι στη Γαλλίδα με 6-3, αλλά έχασε τα δύο επόμενα με 6-4, 6-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Ενας ακόμα πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη, μετά από αυτόν στο Αυστραλιανό Οπεν.
Ήττα με ανατροπή
Η Σάκκαρη είχε σκαμπανεβάσματα στο πρώτο σετ, αλλά με τρία μπρέικ έναντι δύο της Γαλλίδας κατάφερε να φτάσει στο 6-3 και να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Γκράτσεβα προηγήθηκε με 3-1, αλλά η Μαρία ισοφάρισε σε 4-4. Η Βάρβαρα πήρε το δικό της σέρβις γκέιμ για το 5-4 και με νέο μπρέικ έκανε το 6-4 και ισοφάρισε το ματς στο 1-1.
Στο τρίτο σετ η Γαλλίδα έκανε μπρέικ στο 6ο γκέιμ και προηγήθηκε με 4-2, πριν φτάσει στο 6-3 και στο 2-1, που της έδωσε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.