Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
amfAR Gala 2024: Φτερά, διαμάντια και κρύσταλλα αποθέωσαν την υψηλή ραπτική στο κόκκινο χαλί

amfAR Gala 2024: Φτερά, διαμάντια και κρύσταλλα αποθέωσαν την υψηλή ραπτική στο κόκκινο χαλί

Μια βραδιά, κατά την οποία η υψηλή ραπτική είχε την τιμητική της.

Tο ετήσιο amfAR Gala πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις Κάννες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γραφικό Hotel du Cap-Eden-Roc και όπως πάντα συγκέντρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας και του θεάματος, ενώ έφερε στο κόκκινο χαλί λαμπερές παρουσίες και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το amfAR Gala, είναι φιλανθρωπική εκδήλωση που στηρίζει τον ομώνυμο μη κερδοσκοπικό οργανισμό, λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις Κάννες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Το έργο του οργανισμού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την έρευνα για το AIDS, την πρόληψη του HIV, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση.

Η Demi Moore και η διάσημη fashion editor και πρώην αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue Carine Roitfeld ήταν οι οικοδέσποινες του event.

Το gala, που συνδιοργανώθηκε από τον οίκο κοσμημάτων Chopard και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας, είχε πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους, όπως performances από τους Cher, Nick Jonas και Jess Glynne.

Φυσικά, αυτό που περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις της μόδας ήταν οι εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί. Διάσημες ηθοποιοί, μοντέλα και σταρ της μουσικής εντυπωσίασαν στο red carpet με δημιουργίες των κορυφαίων σχεδιαστών.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε:

Η Elsa Hosk με Nina Ricci SS24

Το πανέμορφο μοντέλο επέλεξε λευκή δημιουργία που αγκάλιαζε το σώμα και είχε πλούσιο όγκο στο επάνω μέρος και μαύρα φτερά γύρω από το στήθος και τους ώμους. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μαύρα opera gloves, ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα και τσαντάκι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ρετρό αισθητική. Τέλος ένας ψηλός και εντυπωσιακός κότσος ήταν η ιδανική επιλογή.

Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images

Η Andie MacDowell με μαύρη jumpsuit

Η υπέροχη Andie MacDowel προτίμησε μία μίνιμαλ μαύρη ολόσωμη φόρμα με V ντεκολτέ. Την συνδύασε με κλασικές μαύρες γόβες, bangles και μεγάλα σκουλαρίκια. Τα όμορφα γκρίζα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα σφιχτό σινιόν.

Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images

Η Demi Moore με custom Loewe

Από τις πιο εντυπωσιακές, η Demi Moore με λευκή τουαλέτα με ντραπέ λεπτομέρεια στο ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι. Το φόρεμα είχε κεντημένα κρύσταλλα που ξεκινούσαν από  τους ώμους και αγκάλιαζαν την μέση της. Το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και διαμαντένια κοσμήματα.

Photo by Daniele Venturelli/Getty Images for Red Sea International Film Festival

H Coco Rocha με Yanina SS24 Couture

Η Coco Rocha φόρεσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks της βραδιάς. Το φόρεμα ήταν χρυσό με λεπτομέρεια από διαφάνεια και στην πλάτη της έπεφτε μία κάπα από χρυσά φτερά.

Photo by Mike Marsland/WireImage

Η Barbara Palvin με custom Vivienne Westwood

Η Barbara Palvin είπε ναι στη απόχρωση της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, το Peach Fuzz ή αλλιώς ροδακινί. Kαι της πήγαινε τόσο πολύ!

Photo by Gisela Schober/Getty Images

H Diane Kruger με Prada

Η Diane Kruger έμοιαζε σαν κάποια αρχαία πολεμίστρια των ξωτικών με το λαμπερό πράσινο φόρεμα της από τον οίκο Prada αλλά και το ιδιαίτερο χτένισμα και τα τονισμένα μάτια.

Photo by Mike Marsland/WireImage

Κεντρική Φωτογραφία: Getty/Ideal Images

πηγή: grace.gr

inSports

Αυτές είναι οι 18 ομάδες της νέας σεζόν στη Euroleague – Ποια αποχώρησε και ποια πήρε τη θέση της (pics)

Η Euroleague γνωστοποίησε τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024