Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γέννησε η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου - Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Γέννησε η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου – Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η λαμπερή ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου. Η τρυφερή ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο.

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η λαμπερή ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου μοιράστηκε τα ευχάριστα με δύο τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram.

Η Βασιλική Τρουφάκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι. «Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε, αγοράκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μητέρα, η ηθοποιός είχε μιλήσει στο «Χαμογέλα και πάλι» για την εγκυμοσύνη της.

«Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ήταν στις 19 Φεβρουαρίου που η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε με ένα λευκό φόρεμα και κρατούσε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Η ζωή, το θαύμα της ζωής» είχε γράψει χαρακτηριστικά με τους διαδικτυακούς της φίλους να της εύχονται για το ευχάριστο γεγονός. Μεταξύ αυτών, η Ναταλία Γερμανού, η Νάντια Μπουλέ, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός δεν αναφέρεται στα προσωπικά της όταν τη ρωτούν στις συνεντεύξεις της και έτσι δεν έχει αποκαλύψει δημόσια, ποιος είναι ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού. Πρόσφατα στην εκπομπή «Γεια σου» η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε για το γεγονός ότι δεν έχει μαθευτεί η σχέση της. «Αν επισήμως δεν τοποθετηθείς, δεν ασχολείται και κάποιος μαζί σου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

inSports

Νέος προπονητής της Εθνικής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024