Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τελικός Κυπέλλου: Τέτοιες εικόνες ας είναι οι τελευταίες

Τελικός Κυπέλλου: Τέτοιες εικόνες ας είναι οι τελευταίες

Το απίστευτο να κυνηγά ο Θόδωρος Καρυπίδης τη ρέφερι Φραπάρ μετά το φινάλε της αναμέτρησης είναι μια εικόνα που δεν διεκδικεί εύσημα. Το αντίθετο, μάλιστα.

Να πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός για τη νίκη επί του Αρη και την κατάκτηση του Κυπέλλου; Ασφαλώς. Το 1-0 έσωσε ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν, έφερε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά οι υπερβολές καλύτερα να μείνουν στην άκρη. Ο ΠΑΟ είχε στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή, αυτό δεν αμφισβητείται. Όταν , λοιπόν, παραλίγο να μείνει εκτός κληρώσεων για της διοργανώσεις της Γηραιάς, δεν το λες και επιτυχία.

Μέχρι εδώ καλά: κατά τα λοιπά, είχαμε έναν τελικό με εικόνες που δεν διεκδικούν εύσημα. Το αντίθετο, μάλιστα.

Αρχικά, αυτό το απίστευτο να κυνηγά ο Θόδωρος Καρυπίδης τη ρέφερι Φραπάρ μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Δεν ήθελε να της δώσει …συγχαρητήρια, είναι προφανές. Ο παράγοντας με μια νοοτροπία που ενίοτε ευδοκιμεί στα μέρη μας, έμοιαζε μάλλον να αναζητά άλλοθι για μια ακόμη αποτυχία του Αρη επί των ημερών του. Η Φραπάρ στα μάτια του κ. Καρυπίδη ισοδυναμούσε με το τέλειο θύμα. Αλλά αλίμονο αν ο κάθε άνθρωπος μπορεί να εισβάλει στο χορτάρι και να φτάνει μέχρι τον διαιτητή, όπως κι αν λέγεται ο παράγοντας, ανεξάρτητα με το όνομα του διαιτητή.

Υπήρχε, όμως, και μια εικόνα που την είδαν αρκετοί, όχι όμως οι θεατές: λέγεται, λοιπόν, πως ποδοσφαιριστής επιχείρησε να βιαιοπραγήσει σε βάρος της αξιωματούχου από τη Γαλλία. Ο λόγος; Εβγαλε δύο κόκκινες σε παίκτες του Αρη. Δεν ήταν σωστές οι κάρτες; Ακόμη κι αν κάποιος υποστηρίξει πως η πρώτη υπήρξε αυστηρή, δεν επιτρέπεται τέτοιο σκηνικό που μόνο σε γιορτή δεν παραπέμπει.

Τι άλλο; Οι κενές εξέδρες και τα τεράστια πανό που απλά σκέπαζαν τα άδεια καθίσματα ώστε να μην φαίνεται «πρώτο πλάνο» το κατάντημα, ήταν θέαμα αποκρουστικό. Αδυναμία της διοργανώτριας. Πολύ περισσότερο όταν αμέσως μετά και λίγο πριν από την απονομή του Κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, στα επίσημα έβλεπες αστυνομικούς και ανθρώπους της ασφάλειας. Αλήθεια για ποιους, αφού ήταν ένα ματς με κλειστές πόρτες;

Οσο για τους ποδοσφαιριστές του Αρη που δεν πήραν τα μετάλλιά τους, απλά κρίμα. Για μια κίνηση που μάλλον δεν ήταν δική τους, αλλά υπαγορεύτηκε από το αφεντικό που επιχείρησε και με αυτόν τον τρόπο να καλύψει την ανεπάρκειά του.

inSports

«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024