Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
’90s blowout: Το χτένισμα που θα κάνει πιο σέξι τις εμφανίσεις σας

’90s blowout: Το χτένισμα που θα κάνει πιο σέξι τις εμφανίσεις σας

Ο όγκος στα μαλλιά είναι in! Ας δούμε βήμα βήμα πώς κάνουμε αυτό το σέξι χτένισμα.

Τα χτενίσματα με όγκο είναι τεράστιο trend αυτήν την περίοδο, αλλά στην πραγματικότητα δεν αποτελούν μια νέα τάση αφού μεσουρανούσαν στη δεκαετία του ’90. Επίσης, είναι ένα τέλειο χτένισμα για κάθε ειδική περίσταση στην οποία θα έχετε να παρευρεθείτε αυτό το καλοκαίρι, χαρίζοντας πόντους κομψότητας σε κάθε outfit.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να αναδημιουργήσετε το hot χτένισμα, συνεχίστε το scroll down, για να ανακαλύψετε όλα τα tips των ειδικών.

Τι είναι το ’90s blowout

Σύμφωνα με τον celebrity hairstylist, James Lear, το ’90s blowout αφορά τα εξαιρετικά ογκώδη μαλλιά με χαλαρούς κυματισμούς. «Σκεφτείτε τις πασαρέλες της δεκαετίας του ’90 με μοντέλα όπως η Claudia Schiffer, η Cindy Crawford και η Veronica Webb. Σε κάθε catwalk βλέπατε χτενίσματα με σούπερ όγκο και λάμψη.» αναφέρει ο ίδιος.

Σε ποιους τύπους μαλλιών ταιριάζει

Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να λειτουργήσει για όλους τους τύπους μαλλιών -ειδικά για εσάς που έχετε φυσικά κυματιστά μαλλιά. Σύμφωνα με τον James Lear, η υφή δεν έχει σημασία όταν πρόκειται για το ’90s blowout, ενώ όσες έχετε λεπτή τρίχα, μπορείτε να αποκτήσετε εξίσου εύκολα όγκο. Το καλύτερο σε αυτό το χτένισμα είναι ότι λειτουργεί, επίσης, και για όλα τα μήκη μαλλιών.

Εάν έχετε ένα κοντό bob κούρεμα, μπορείτε να δημιουργήσετε όγκο στο μπροστινό μέρος των μαλλιών και κίνηση στις άκρες.

Επίσης, εάν έχετε μεσαίου μήκους μαλλιά, θα φαίνονται υπέροχα αν κάνετε τη χωρίστρα στο πλάι, ενώ αν έχετε πιο μακριά μαλλιά μπορείτε να επιλέξετε το κλασικό bouncy look με όγκο στο επάνω μέρος και χαλαρούς κυματισμούς από τη μέση μέχρι τις άκρες.

Πώς μπορείτε να το πετύχετε στο σπίτι

Σύμφωνα με τους hair experts, για αυτό το χτένισμα η προετοιμασία είναι το παν. Αρχικά, λουστείτε με ένα σαμπουάν για όγκο, για να βοηθήσετε τη διαδικασία.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε στις ρίζες ένα ειδικό σπρέι όγκου, ενώ για τα υπόλοιπα μαλλιά χρησιμοποιήστε επίσης ένα προϊόν για όγκο.

Έπειτα, στεγνώστε τα μαλλιά με το πιστολάκι με φορά προς τα πάνω χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα -κυρίως τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος και το πλάι.

Μετά, πάρτε ένα εργαλείο για μπούκλες και ξεκινήστε να τις δημιουργείτε σε όλα τα μαλλιά -ο James Lear συνιστά να τo κρατάτε οριζόντια για να κάνετε πιο φαρδιές τις μπούκλες.

Μόλις ολοκληρώσετε, βουρτσίστε απαλά κάθε μπούκλα ξεχωριστά, κι έπειτα ψεκάστε τα μαλλιά με λακ.

Στο τέλος, γείρετε το κεφάλι προς τα πίσω και «τρίψτε» απαλά τις ρίζες με τα δάχτυλά σας, για να ενωθούν όλα τα μαλλιά μεταξύ τους και να έχετε ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Πηγή Vita

inSports

Σπανούλης: «Οι παίκτες της Εθνικής δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα » (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το Προολυμπιακό τουρνουά, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024