Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οι ηθοποιοί του Bridgerton που βρήκαν τον έρωτα εκτός οθόνης

Οι ηθοποιοί του Bridgerton που βρήκαν τον έρωτα εκτός οθόνης

Το «Bridgerton» περιλαμβάνει μερικές επικές ιστορίες αγάπης - και κάποιοι από τους ηθοποιούς ζουν ένα τέτοιο ειδύλλιο εκτός σειράς.

Το Bridgerton του Netflix είναι γεμάτο ρομάντζο και πολλοί από τους ηθοποιούς έχουν βρει τον έρωτα και εκτός οθόνης.

Βασισμένη στα ομώνυμα μπεστ σέλερ της Julia Quinn, η σειρά «παρακολουθεί» την οικογένεια Bridgerton τα χρόνια από το 1811 έως το 1820.

Με κάθε σεζόν να βασίζεται σε ένα διαφορετικό μέλος της οικογένειας Bridgerton, υπήρξαν μερικές επικές ιστορίες αγάπης σε όλη τη διάρκεια, όπως το ρομάντζο της Daphne και του Simon «τα ετερώνυμα έλκονται» και η σχέση του Anthony και της Kate.

«Το γεγονός και μόνο ότι είσαι στο Bridgerton ως μαύρη, cis-gender, λεσβία που υποδύεται την πρώτη μαύρη βασίλισσα της Αγγλίας. Το ότι βρίσκεσαι εκεί είναι σημαντικό»

Τώρα, η Penelope και ο Colin βρίσκονται στο επίκεντρο της σκηνής ως το trope «από φίλοι, εραστές». Παρόλο που οι πρωταγωνιστές της τρίτης σεζόν Nicola Coughlan και Luke Newton έχουν αποκλείσει τις φήμες περί ραντεβού μεταξύ τους, κάποιοι από τους συμπρωταγωνιστές τους είναι ευτυχισμένοι.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους συντρόφους στην πραγματική ζωή του καστ του Bridgerton.

Regé-Jean Page και Emily Brown

Ο Regé-Jean Page, ο οποίος υποδύεται τον Simon Basset στην 1η σεζόν, διατηρεί σχέση με την Emily Brown εδώ και αρκετά χρόνια.

Τον Φεβρουάριο του 2021, απαθανατίστηκαν να φιλιούνται, αν και η σχέση τους φαίνεται να χρονολογείται από το 2019, όταν ο Page γύριζε την 1η σεζόν του Bridgerton.

Σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε η συμπρωταγωνίστριά του Nicola Coughlan, η Brown φαίνεται αγκαλιά με τον Page στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της σειράς του Netflix το 2019.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι δύο τους κράτησαν τη σχέση τους ως επί το πλείστον κρυφή- ωστόσο, η Brown υποστήριξε τον Page σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως το BAFTA Gala του 2024, το afterparty των βραβείων BAFTA το 2023 και το Vanity Fair Oscar Party του 2022.

Φωτογραφία: LIAM DANIEL//NETFLIX

Simone Ashley και Constantin «Tino» Klein

Η Simone Ashley, η οποία εντάχθηκε στο καστ του Bridgerton στη 2η σεζόν ως η μελλοντική σύζυγος του Anthony, Kate, είναι σε σχέση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της GP Ice Race, Constantin «Tino» Klein.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 στο θέατρο West End και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2008. Μέσω του γάμου τους, ο Penry-Jones έγινε επίσης πατριός των δύο παιδιών της Walker, του Giorgio και της Delilah

Η Ashley και ο Klein συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Μάιο του 2022 στο Grand Prix του Μονακό. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, η Ashley δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του Klein στο Instagram της, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας που τους δείχνει να κάνουν διακοπές στα χιονισμένα βουνά μαζί με τον σκύλο της.

Αργότερα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί στο afterparty των βραβείων Netflix BAFTA τον Φεβρουάριο του 2023, για το οποίο η Ashley δημοσίευσε αργότερα στο Instagram.

Φωτογραφία: LIAM DANIEL//NETFLIX

Claudia Jessie και Cole Edwards

Η Claudia Jessie, η οποία υποδύεται την Eloise Bridgerton στη σειρά, έχει σχέση με τον διευθυντή casting του Bridgerton Cole Edwards.

Το ζευγάρι σπάνια εμφανίζεται δημόσια μαζί, αν και έχουν δώσει μικρά φευγαλέα στοιχεία για το ειδύλλιό τους. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εφημερίδα The Guardian που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2024, η Jessie μίλησε για τον Edwards, καθώς αναλογιζόταν την οντισιόν της στο Bridgerton. «Πήρα μια δουλειά και βρήκα έναν τύπο την ίδια μέρα», είπε στο δημοσίευμα και πρόσθεσε: «Ήταν μια σπουδαία μέρα για μένα, έτσι δεν είναι;».

Φωτογραφία: LIAM DANIEL//NETFLIX

Polly Walker και Laurence Penry-Jones

Η Polly Walker, η οποία υποδύεται τη Lady Featherington στη σειρά, είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Laurence Penry-Jones.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 στο θέατρο West End και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2008. Μέσω του γάμου τους, ο Penry-Jones έγινε επίσης πατριός των δύο παιδιών της Walker, του Giorgio και της Delilah.

Αν και τείνουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν εμφανιστεί σε κάποιες εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί ανά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του afterparty των Χρυσών Σφαιρών του HBO το 2006.

Φωτογραφία: NICK BRIGGS/NETFLIX

Golda Rosheuvel και Shireen Mula

Η Golda Rosheuvel, η οποία υποδύεται τη βασίλισσα Charlotte τόσο στο Bridgerton όσο και στην παράλληλη σειρά Queen Charlotte: A Bridgerton Story, είναι μαζί με τη σύντροφό της, τη συγγραφέα Shireen Mula, για πάνω από μια δεκαετία.

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2010, όταν γνωρίστηκαν «με τον παλιομοδίτικο τρόπο – στο πάρτι ενός φίλου», όπως δήλωσε η Rosheuvel στην εφημερίδα The Guardian το 2022.

Καθώς το ζευγάρι πλησίαζε τη 10η επέτειό του, η Rosheuvel εμφανίστηκε στο podcast Just for Variety, όπου θυμήθηκε πώς μια λεσβία σκηνοθέτις την συμβούλευσε να μην αποκαλύψει ότι είναι γκέι στις αρχές της καριέρας της – αλλά τώρα είναι « ανοιχτή και περήφανη».

Πρόσθεσε ότι η Mula έχει υποστηρίξει απίστευτα την καριέρα της και τη ζωή της στο προσκήνιο. «Η σεξουαλικότητά μου είναι πολύ σημαντική για μένα όσον αφορά την ύπαρξή μου, ξέροντας ότι είμαι σημαντική. Είμαι εξίσου σημαντική με οποιονδήποτε άλλον στον πλανήτη», δήλωσε η Rosheuvel.

«Η σύντροφός μου λέει πάντα «Και μόνο το γεγονός ότι είσαι στην οθόνη. Το γεγονός και μόνο ότι είσαι στο Bridgerton ως μαύρη, cis-gender, λεσβία που υποδύεται την πρώτη μαύρη βασίλισσα της Αγγλίας. Το ότι βρίσκεσαι εκεί είναι σημαντικό».

*Με πληροφορίες από: People | Kεντρική φωτογραφία θέματος: LIAM DANIEL/NETFLIX

inSports

«Θα κάνει πρόταση σε Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Εξελίξεις από το Ισραήλ για Λορέντζο Μπράουν και Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024