Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μαζωνάκης: «Νιώθει πληγωμένος και προδομένος» – Τι λένε στο MEGA κύκλοι του τραγουδιστή

Γιώργος Μαζωνάκης: «Νιώθει πληγωμένος και προδομένος» – Τι λένε στο MEGA κύκλοι του τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» με την αδερφή του, Βάσω, με αντικείμενο την προστασία της περιουσίας του και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης και η αδερφή του, Βάσω.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο συνήγορος του Γιώργου Μαζωνάκη, έχει κατατεθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Νιώθει προδομένος και πληγωμένος

Κύκλοι του τραγουδιστή αναφέρουν πως ο τραγουδιστής νιώθει προδομένος και πληγωμένος, καθώς και πως δεν έχει πρόθεση να κάνει μηνύσεις και αγωγές στην οικογένειά του, αρκεί να υπάρξει σύμπνοια.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται πληγωμένος και προδομένος. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν κοντά στην οικογένειά του, αντιλαμβανόταν τις ανάγκες της και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα».

«Δεν έχει πρόθεση να κάνει κακό σε κανένα μέλος της οικογένειάς του και να αναζητήσει ποινικές ευθύνες, αρκεί να υπάρξει σύμπνοια. Το μόνο που επιθυμεί είναι να ξαναγίνει διαχειριστής της περιουσίας που μόχθησε τόσα χρόνια για να αποκτήσει με τη δουλειά του».

Η αδερφή του δημιουργούσε πολλά προβλήματα

Συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη ανέφερε πως ο τραγουδιστής έχει αδικηθεί από την αδερφή του, για την οποία είπε ότι δημιουργούσε πολλά προβλήματα.

«Ο Γιώργος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που υπάρχουν, είναι όπως λέμε «ψυχούλα» και δεν ασχολούταν με τα οικονομικά του καθόλου. Δυστυχώς… Όλα τα έκανε στο παρελθόν η αδερφή του, αυτή μιλούσε, αυτή έκανε τα οικονομικά του, αυτή τα έκανε όλα. Ο Γιώργος είναι ένα εξαίρετο παιδί. Ήταν και είναι. Εγώ πιστεύω 1.000% ότι τον αδίκησε η αδερφή του».

«Ο Μαζωνάκης είναι κάτι παραπλήσιο με τον Βοσκόπουλο, ο οποίος Βοσκόπουλος δεν ήξερε την αξία της δραχμής τότε, δηλαδή με τα λεφτά δεν είχε πάρε δώσε. Εγώ έχω συνεργαστεί πολλές φορές με τον Γιώργο Μαζωνάκη, είναι καταπληκτικός τύπος. Είναι καλό παιδί, αγνό, καθαρό. Παιδάκι δηλαδή. Εγώ τότε τις διαπραγματεύσεις για τον Γιώργο τις έκανα με την αδερφή του».

Εδώ και ενάμιση, δύο χρόνια, η αδερφή του δεν ήταν μαζί του

«Η αδερφή του ασχολούταν με αυτά, είχαν μαλώσει παλιότερα, μετά ξανά ήταν μαζί και πάει λέγοντας. Εδώ και ενάμιση, δύο χρόνια, η αδερφή του δεν ήταν μαζί του. Τελευταία τις οικονομικές συνεννοήσεις τις έκανε ο ίδιος ο Γιώργος. Παλιά η αδερφή του χωνόταν παντού και δημιουργούσε πολλά προβλήματα με όλους τους επιχειρηματίες, με όλους τους συνεργάτες του Γιώργου, ήταν το «στραβό» παιδί που λέγαμε. Όταν σταμάτησε να είναι κοντά του, ανασάνανε όλοι».

Only in

Ο Αρειος Πάγος απέλυσε τέσσερις δικαστές

Οι δικαστές παύθηκαν με απόφαση του Αρείου Πάγου λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024