Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: «Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες»

Ολυμπιακός: «Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες»

Νέα ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League εξέδωσε ο Ολυμπιακός. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα «εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους πρώτους κληρωθέντες, σήμερα θα σταλούν στους επόμενους επιλαχόντες, οι οποίοι θα έχουν προθεσμία μέχρι αύριο 25/05 στις 14:00 για να κάνουν την παρακάτω διαδικασία».

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (25/5) θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, όπως τονίζει η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για τα παρακάτω τους φιλάθλους, για τα εισιτήρια του τελικού του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Fiorentina:

Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους πρώτους κληρωθέντες, σήμερα θα σταλούν στους επόμενους επιλαχόντες, οι οποίοι θα έχουν προθεσμία μέχρι αύριο 25/05 στις 14:00 για να κάνουν την παρακάτω διαδικασία:

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας παρέλαβαν το σύνδεσμο της Ticketmaster, πρέπει να επιλέξουν από το email το σύνδεσμο που οδηγεί στην πληρωμή και εφόσον είναι η πληρωμή πετυχημένη, θα λάβουν στο φάκελο εισερχομένων ή στα ανεπιθύμητα (junk) ένα επιβεβαιωτικό πληρωμής.

Στο ίδιο email, μαζί με το επιβεβαιωτικό πληρωμής, θα υπάρχει συνημμένο ένα αρχείο PDF με οδηγίες αγοράς του εισιτηρίου από το portal της UEFA και το σύνδεσμο που τους οδηγεί σε αυτό.

Επιλέγουν το σύνδεσμο που περιέχεται στο προαναφερόμενο αρχείο PDF και τους οδηγεί στο Portal αγοράς εισιτηρίων της UEFA. Δημιουργούν νέο λογαριασμό ή κάνουν σύνδεση εάν έχουν ήδη δημιουργήσει και συμπληρώνουν τον access code προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριό τους.

Μόλις αγοράσουν το εισιτήριό τους, θα λάβουν ένα επιβεβαιωτικό πληρωμής και στις 27/05 θα τους σταλεί email από την UEFA με οδηγίες για το πώς θα κατεβάσουν τα εισιτήριά τους από την εφαρμογή UEFA TICKETS APP.

Τονίζεται ότι την παραπάνω διαδικασία πρέπει να την κάνουν και όσοι έχουν ήδη πληρώσει την οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη και δεν έχουν χρησιμοποιήσει τους access codes. Όσοι δεν το κάνουν μέχρι αύριο στις 14:00, δεν θα έχουν εισιτήριο αγώνα».

inSports

Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής και 5,82 μ. στο Fly Athens

Ακόμη ένας σπουδαίος αγώνας από τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024