Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το σημείο «κλειδί» στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Το σημείο «κλειδί» στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Που εστιάζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference league απέναντι στην Φιορεντίνα

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς τελικού του Conference League και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον μεγάλο αγώνα της 29ης Μαΐου απέναντι στην Φιορεντίνα.

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Ρέντη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του για την μεγάλη «μάχη» με την ιταλική ομάδα.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ένα στοιχείο των «βιόλα» που έχει επισημάνει το τεχνικό επιτελείο των πειραιωτών και είναι ένα στοιχείο που το έχει και ο Ολυμπιακός.

Δείγμα ίσως και αυτό της μεγάλης κόντρας που αναμένεται να δούμε σε λίγα βράδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, απέναντι σε δυο ομάδες που έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει διακρίνει ότι η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που έχει καλά τρεξίματα, οι παίκτες της έχουν πολλές δυνάμεις, έχουν ένταση στα τρεξίματα τους κι αυτό είναι κάτι που το έχει επισημάνει στους παίκτες του.

Βεβαίως και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετικά τρεξίματα, πολλές δυνάμεις και ένταση στο παιχνίδι του, κάτι που άλλωστε φάνηκε στα μεγάλα παιχνίδια με Φενέρ στα προημιτελικά και Άστον Βίλα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο «Μέντι» λοιπόν περιμένει ότι η ιταλική ομάδα θα θελήσει να πρεσάρει τον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα του αγώνα και ο Ισπανός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για να ανταπεξέλθει στο πρέσινγκ των Ιταλών.

Και βεβαίως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τις δυνατότητες ν’ «απαντήσουν» με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο στυλ στην ιταλική ομάδα.

Ο τρόπος άλλωστε με τον οποίο πρέσαρε ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια με Φενέρ και Άστον Βίλα ήταν για σεμινάριο και οι πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την πίεση που άσκησαν στους αντιπάλους τους.

Ο «Μέντι» λοιπόν δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τρεξίματα που θα βγάλουν οι παίκτες του Ολυμπιακού απέναντι στους Ιταλούς, θεωρώντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα στους «βιόλα».

Σε ότι αφορά την σημερινή προπόνηση της ομάδας του λιμανιού, ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα προπονήθηκαν, όπως και χθες, με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στην διάθεση του Μεντιλίμπαρ για τον μεγάλο τελικό κόντρα στους Ιταλούς.

Θα βρίσκονται αμφότεροι, όπως όλα δείχνουν και στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

Η αυριανή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Ρέντη, ενώ ο Μεντιλίμπαρ είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ότι την Κυριακή θα έχουν ρεπό.

Την Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν πρωινή προπόνηση στο Ρέντη ενώ την Τρίτη η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

inSports

Το πάρτι των ερυθρόλευκων για την κατάκτηση του τίτλου στην Handball Premier (pics)

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση της Handball Premier, με τους ερυθρόλευκους να σηκώνουν στο Κλειστό της Ηλιούπολης το τρόπαιο, πανηγυρίζοντας μαζί με τον κόσμο τους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024